kasia5 Napisano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2011 Od zawsze marzy mi się Australia i zastanawiam się nad wyjazdem. Myślałam o programie z fostera np.praca+nauka języka. Był ktoś na takim programie? A może jest ktoś zainteresowany takim wyjazdem? Przydałoby się towarzystwo
pinang Napisano 2 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2011 Ja jestem zainteresowany, niestety nie stać mnie
sveg Napisano 2 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2011 też teoretycznie jestem zainteresowany, ale... kiedyś już się do tego przymierzałem i poczytałem opinie ludzi. Nieopłacalne to jest. Poziom edukacji to swoją drogą (niski, to dotyczy studiowania; kursy językowe pewnie lepiej), ale pracując na pół etatu nie można się utrzymać tam. Chyba, że się ma sponsora, albo rodzice za naukę zapłacą
promilm Napisano 4 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 4 Lipca 2011 Odpowiem co wiem z wlasnego doswiadczenie; nie z australi a Uk. Jest duzo programow nauka + praca - placa ludzie a potem slabo z praca a szkola kasuje krocie. Jezeli znajdziesz sobie sam szkole bedzie to cie kosztowac 30-40% tego co na programie. Mysle ze nie warto przeplacac, moze jest jakas inna droga dostanie sie do AU - a prace i szkole mozna szukac w internecie. Pozdrawiam
kasia5 Napisano 5 Lipca 2011 Autor Zgłoś Napisano 5 Lipca 2011 No właśnie widziałam że te programy są dośc drogie dlatego zastanawiałam się jak wygląda to w praktyce. Dzięki A orientuje się ktoś czy jest możliwość wyjazdu tylko do pracy? Bo widziałam jedynie programy połączone z nauką :/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.