emigum Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 To wszystko i tak prowadzi tylko do jednego. Co by nie gadać, to konflikt zbrojny między Chinami, a USA jest nieunikniony. Niech no tylko przestaną im płacić...
Red77 Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 polski wywiad donosi, ze w fedzie pracuje niejaki "Reksio" zatrudniony zostal na krotko przed odejsciem grinspina, pracuje tam na trzy zmiany i ponoc nie chce wolnego, ciekaw jestem co on tam moze robic?
arnas Napisano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2012 Nie może. Bo nie można by do tego dopuścić. Primo - jeżeliby USA padło to za nim Europa (jest nawet takie przysłowie: "ameryka kicha a Europa ma grypę"). A przecież bez USA i Europy rychło padłyby Chiny, Japonia, Indie... Więc w ostateczności, w Naszym wspólnym interesie byłaby pomoc finansowa. Wierz mi - nawet podnieśliby podatki. Więc z pewnością nie. EDIT. Jak patrzyłem kurs $ gdzies tak pod koniec listopada to wyn. 3,14. A teraz 3,53 !! Jeżeli takie tępo wzrostu się utrzyma to pęknie granica 4zł przed końcem marca...
Pepsi1 Napisano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2012 ameryka nie zbankrutuje nigdy........... za duzy potencjał i mozliwosci makroekonomiczne
equaitable Napisano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2012 Nie wchodźcie w tego linka powyżej , ja przez swoją głupotę wszedłem ale zdążyłem się zorientować że jest płatna !(chyba albo jakiś żart)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.