luulcak Napisano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2004 Co wiecie o przypadkach zawrócenia ludzi z lotniska w Usa... Czy mo?e sie to praktyczne ka?demu zdarzya???....czy nie koniecznie??? Jak to jest??? Mo?e powinienem sie obawiaa??? ( albo zostawia te narkotyki w domu???)
Marley Napisano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2004 Taa, najlepiej chodzic z [beeep] przy scianie..) Nie boj zaby, jak nie palniesz glupoty o zostaniu (nikt o to nie pyta), to nie ma sie czym martwic:) Marley.
w0jn4 Napisano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2004 Zaroca Cie jak sie napijesz w samolocie i przy lecisz nietrzezwy
Flame of Udun Napisano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2004 Zaroca Cie jak sie napijesz w samolocie i przy lecisz nietrzezwy dokladnie tak... wiec lepiej nie przesadzac - bo powrot bedzie szybki.... F
mancir Napisano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2004 to oczywiście te? nie zawsze. Jak lecia3em to paru ch3opaczków tak sie tak zaprawi3, ?e myśla3em, ?e z samolotu nie wyjdą a jakoś prześzli emigracyjnego i nawet ich wielce nie pytali, bo widzieli, ?e nie kumają za du?o
w0jn4 Napisano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2004 To pewnie pan od imigration mial dobry humor lub chlopaki mieli troche szczescia. Lepiej nie ryzykowac i nie pic. Zawsze oblac mozna po wyladowaniu. Pozdr.
Evrin Napisano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2004 Zaroca Cie jak sie napijesz w samolocie i przy lecisz nietrzezwy dokladnie tak... wiec lepiej nie przesadzac - bo powrot bedzie szybki.... F Mo?e dziwna jestem ale sorry, jak mo?na sie upia w samolocie ?? To szczyt debilizmu dla mnie... A potem sie dziwymy, ze nas postrzegają tak a nie inaczej...
Flame of Udun Napisano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2004 Mo?e dziwna jestem ale sorry, jak mo?na sie upia w samolocie ?? To szczyt debilizmu dla mnie... A potem sie dziwymy, ze nas postrzegają tak a nie inaczej... niestety niektorzy zbyt wczesniej zaczynaja swietowac ze leca do USA - albo brakuje im kultury osobistej... F
luulcak Napisano 24 Kwietnia 2004 Autor Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2004 dzieki .... nie zamierzam pic w samolocie... dzieki wszystkim
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.