luulcak Posted April 5, 2004 Report Posted April 5, 2004 Co wiecie o przypadkach zawrócenia ludzi z lotniska w Usa... Czy mo?e sie to praktyczne ka?demu zdarzya???....czy nie koniecznie??? Jak to jest??? Mo?e powinienem sie obawiaa??? ( albo zostawia te narkotyki w domu???)
Marley Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Taa, najlepiej chodzic z [beeep] przy scianie..) Nie boj zaby, jak nie palniesz glupoty o zostaniu (nikt o to nie pyta), to nie ma sie czym martwic:) Marley.
w0jn4 Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Zaroca Cie jak sie napijesz w samolocie i przy lecisz nietrzezwy
Flame of Udun Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Zaroca Cie jak sie napijesz w samolocie i przy lecisz nietrzezwy dokladnie tak... wiec lepiej nie przesadzac - bo powrot bedzie szybki.... F
mancir Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 to oczywiście te? nie zawsze. Jak lecia3em to paru ch3opaczków tak sie tak zaprawi3, ?e myśla3em, ?e z samolotu nie wyjdą a jakoś prześzli emigracyjnego i nawet ich wielce nie pytali, bo widzieli, ?e nie kumają za du?o
w0jn4 Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 To pewnie pan od imigration mial dobry humor lub chlopaki mieli troche szczescia. Lepiej nie ryzykowac i nie pic. Zawsze oblac mozna po wyladowaniu. Pozdr.
Evrin Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 Zaroca Cie jak sie napijesz w samolocie i przy lecisz nietrzezwy dokladnie tak... wiec lepiej nie przesadzac - bo powrot bedzie szybki.... F Mo?e dziwna jestem ale sorry, jak mo?na sie upia w samolocie ?? To szczyt debilizmu dla mnie... A potem sie dziwymy, ze nas postrzegają tak a nie inaczej...
Flame of Udun Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 Mo?e dziwna jestem ale sorry, jak mo?na sie upia w samolocie ?? To szczyt debilizmu dla mnie... A potem sie dziwymy, ze nas postrzegają tak a nie inaczej... niestety niektorzy zbyt wczesniej zaczynaja swietowac ze leca do USA - albo brakuje im kultury osobistej... F
luulcak Posted April 24, 2004 Author Report Posted April 24, 2004 dzieki .... nie zamierzam pic w samolocie... dzieki wszystkim
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.