Misuzu Napisano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2013 http://www.visajourney.com/examples/Fiance_Letter_of_Intent.doc Czy ten letter of Intend jest dobrym przykładem? Chodzi mi głównie o adresy, czy maja byc tak jeden pod drugim, czy jak Nigella mówiła powyzej? I jeszcze jedno jak wypełniam jakiekolwiek dokumenty i w paszporcie, i wszystkich swoim dkoumentach mam dwa imiona to czy w takich Letters, I-129F, G-325A i czymkolwiek ZAWSZE powinnam pisac FULL NAME czyli z dwoma imionami, czy tylko wtedy kiedy tego oczekują? I co z polskimi znakami? Moge ich wszedzie uzywac?
spicyvanilla Napisano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2013 http://www.visajourney.com/examples/Fiance_Letter_of_Intent.doc Czy ten letter of Intend jest dobrym przykładem? Chodzi mi głównie o adresy, czy maja byc tak jeden pod drugim, czy jak Nigella mówiła powyzej? I jeszcze jedno jak wypełniam jakiekolwiek dokumenty i w paszporcie, i wszystkich swoim dkoumentach mam dwa imiona to czy w takich Letters, I-129F, G-325A i czymkolwiek ZAWSZE powinnam pisac FULL NAME czyli z dwoma imionami, czy tylko wtedy kiedy tego oczekują? I co z polskimi znakami? Moge ich wszedzie uzywac? Letter z VJ jest jak najbardziej dobrym przykładem (korzystaliśmy z niego i nie mieliśmy RFE) z tym, że wydaje mi się, że niekoniecznie ważne jest, gdzie się umieści adresy, ważne jest to, co jest zawarte w treści Co do podwójnego imienia - również takie mam. We wszelkich formularzach jest miejsce na wpisanie "First name" i "Middle name" i tam odpowiednio wpisujesz swoje pierwsze i drugie imię BEZ POLSKICH ZNAKÓW. Formularze wypełnia się po angielsku. Tylko jeśli jest osobne okienko na wpisanie nazwiska w oryginalnej pisowni to wpisujesz z polskimi znakami (ale to dotyczy tylko nazwiska). Natomiast jeśli chodzi o Letter of Intent, to nic się nie stanie, jeśli również tam wpiszesz 2 imiona i nazwisko i dla spójności też chyba lepiej bez polskich znaków.
Misuzu Napisano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2013 Aha dziekuje ci bardzo. Akurat w imieniu i nazwisku nie mam polskih znakow. Chodzi mi raczej o miejscowosc bo tam jednak to nasze -ów wystepuje. A i jeszcze pytanie co do zdjecia na paszport. Bo z tym formularzem I-129F trzeba przeslac 2 zdjecia paszportowe i nie za bardzo rozumiem wymagania co do niego. Czy to moze byc zdjecie tak jak na wize?
freja Napisano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2013 jak najbardziej, wlasnie o takie chodzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.