Skocz do zawartości

Work&travel Dla Absolwenta Studiów?

georg700

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

pacio177

Kapitalny pomysł z tymi praktykami, ale niestety mój język to poziom ok. intermediate, no nic, trzeba codziennie podnosić poziom, ale w takim wypadku rok to niestety za mało, a zdobycie roku doświadczenia w zawodzie w Polsce... niestety w tym momencie graniczy z cudem. Moja dziedzina to finanse.

Martwi mnie jedynie to, że na pierwszy rzut oka mało informacji jest o tym tu na forum czy na internecie o tych praktykach w porównaniu do work&travel- wolałbym raczej coś sprawdzonego, ale jeszcze poczytam o tym.

Widać że niestety będę musiał kombinować z nowym kierunkiem/szkołą policealną

Szkoda, że nie ma jakiejś szkoły policealnej językowej, która uprawniałaby do wyjazdu na work&travel, w takim wypadku to nawet chętnie bym zaczął robić takie coś :)

ale ty (chyba) kwalifkowałbys sie na internship , czyli :"absolwent do 12 miesięcy od momentu uzyskania absolutorium (doświadczenie zawodowe nie jest wymagane). Maksymalny czas trwania programu wynosi 12 miesięcy"

Ma praktyki mozesz wyjechac w kazdej chwili.Wszystko zalezy od praktykodawcy. Tu masz aktualne oferty praktyk. http://www.interns.p...rty-praktyk-US Moze z intermediate dasz rade :P

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...