gal Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 Parada super - od 9 rano do południa. 34 str przy 7 Av konczy sie tam Rozpoczyna Central Park West
makdonald Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 grand parade of lifeless packagings all ready to use grand parade of lifeless packagings just need a fuse
dareknow0 Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 konczy sie tam Rozpoczyna Central Park West wiadomo -podałem gdzie jest główna trybuna i występy
wojt20 Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 Podziwiam nawet za sam ogólny pomysł takiej wycieczki bez znajomych/ rodziny jako współpłatników. Koszty są OGROMNE! Dla przykładu 2 dni w PHX 170$, 3 dni w Denver 220$. Ceny z wakacji tego roku (Enterprise) bez paliwa ale z ubezpieczeniem. Mogliśmy rozwalić auto/ mieć wypadek i tylko przynieść kluczyki a i tak nic byśmy nie musieli zapłacić. Jeśli chodzi o Waszyngton-Boston to tylko i wyłącznie z megabus-em ewentualnie southwest (samolot). Natomiast z NYC/Bostonu na Florydę polecałbym jetblue. W dwie strony to wyniesie ok. 200$. Nowy Orlean bym sobie podarował bo, żeby pojechać tam bilety/ benzyna cokolwiek pompuje takie koszty, które nijak mają się do atrakcji w Nowym Orleanie. Pamiętam, że jakieś Niemki, które spotkałem w Miami w zeszłe wakacje wypożyczyły auto za 700/800$ z Waszyngtonu do Miami na 6/ 7 dni. Czy to jest dużo? No chyba nie jeśli ja ok. 200$ płaciłem za 2/3 dni wypożyczonym autem. 75% twoich planów można pokonać w miarę low-budget poprzez megabus, jetblue, czy southwest. I nigdy nie korzystaj z amtraka w linii Waszyngton-Boston. Megabus jest mega tańszy. I takie moje ostatnie przemyślenie jest takie, że o ile w PL opłaty na autostradzie są tematem rozmów o tyle wydatek 75c, czy 1/ 2$ za przejazd sporego odcinka nie jest chyba wielkim halo. Aaa i dziwie się po co osobie przyjeżdżającej na krótki okres E-ZPass? Zawsze wydawało mi się, że sens E-ZPassu był dla ludzi codziennie dojeżdżających do pracy. Bo jakoś nigdy nie zauważyłem dłuższych kolejek do bramek niż 3/4 auta poza szczytem. Ale, co kto lubi. Pzdr i życzę wspaniałych wspomnień z US.
dareknow0 Napisano 24 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2011 Posiadanie E-Zpass nic nie kosztuje .Nie płacisz żadnego abonamentu ,żadnych ukrytych kosztów ,nic .Tylko płacisz za same przejazdy które są tańsze dla posiadaczy E-Zpass niż dla tych którzy zatrzymują się na na bramkach i płacą gotówką. Jadąc w trasie często lecisz szybkim lewym expresowym pasem w ogóle nie zatrzymując się .Z kolejkami do bramek to różnie bywa ,bardzo często są długie zwłaszcza przy wjeżdzie z NJ do NYS . Mam dwa samochody i w każdym jest E-Zpass choć nie dojeżdżam do pracy przez płatny most czy tunel i często ich nie używam. Daj mi choć jeden powód dla którego uważasz ,że E-Zpass jest zbędny ( nawet na krótki okres czasu).Może są jakieś minusy o których nie wiem?
Jacob87 Napisano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoś Napisano 24 Listopada 2011 wojt20 co do planow chyba je zmienie poki moge i tak jak napisales z bostonu do miami w obie str 300$ i tam wypozycze auto. objade sobie floryde i tak bedzie najlepiej. znacie jakis dobry postoj z fajna plaze na FL moze sarasota lub tampa?
dareknow0 Napisano 24 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2011 Tampa hm...??? Fort Lauderdale i okolice,Palm Beach,Miami Beach ,Key West .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.