Skocz do zawartości

Po Wizę Do Krakowa, Czy Warszawy?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziękuję Wam bardzo. Jutro skadam wniosek :) Ciekawa jestem tylko, czy przyjmą moje zdjęcie <_< , bo odebrałam wczoraj od fotografa i moja twarz od czubka glowy do podbrodka miała 2,7 cm, więc wróciłam z wydrukowanymi rozmiarami i poprosiłam o nowe zdjęcie. Odebrałam je dzisiaj, ale tym razem twarz ma 3,3 cm :wacko: Masakra jakaś. Powiedzcie proszę, czy robić nowe zdjęcie, czy próbować z którymś z tych? Przestrzegają bardzo tych 3 cm??

Napisano

Najlepiej do fotografa iść od razu z wydrukowanymi warunkami co do zdjęcia . Przy odbiorze zmierzyć linijką i nie zapłacić skoro się podjął "wyzwania" a nie wykonał prawidłowo.Lepiej nie próbować ze złym zdjęciem bo jak Ci każą zrobić drugie to zrobisz w pobliżu ambasady i zapłacisz kilkakrotnie więcej niż normalnie to kosztuje. :)

Napisano

W tym temacie kazesz chodzic z linijka do fotografa !!! i nie przeplacac za wlasciwie zrobione zdjaecie, a w innym

masz problemy ze ktos nie placi za notariusza bo jest lekko bardziej zaradniejszy

cos jest nie tak z toba

a bo ja wiem?

Napisano

Zgadza sie wszystko moj wujek 2-3 lata temu szedl po wize w Warszawie i tam odeslali go bo mial zle zdjecie .Zrobil u fotografa kolo konsulatu i sporo zaplacil ale sie smial bo fotograf sam sprawdzal linijka wymiary twarzy na zdjeciu :)

• 2 tygodnie później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...