Patrycyjka Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Czy ktoś z was pracował może kiedyś w IHOP albo wie jak ta praca wygląda? Czy zatrudniają wielu obcokrajowców i czy jest szansa na pomoc ze znalezieniem zakwaterowania? A przy okazji może wiecie coś o stanie Missouri i okolicach Saint Louis Pozdrowionka gorące. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justyna Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Pracowalam w IHOPie w zeszlym roku i bylam do tego stopnia zadowolona, że w tym roku jadę ponownie. Nie wiem jak jest w innych miastach (zależy to od wlaściciela) ale u mnie przyjmowali dziewczyny na kelnerki. Praca jest raczej dla osób z doświadzczeniem, tace są tylko na napoje, talerze z jedzeniem nosi sie na rękach, ze względu na duży ruch konieczny jest pośpiech i zabieranie calego zamówienia najlepiej za jednym zamachem. Wynagrodzenie to 2,13 na godzinę plus , naprawdę spore, napiwki. Dodatkowo na każdą zmianę przysluguje wybór jednego posilku z menu (odciągają za to chyba 30centów od przepracowanej godziny). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrycyjka Posted May 19, 2005 Author Report Share Posted May 19, 2005 Dzięki wielkie za Twoją odpowiedz. A korzystając z okazji czy mogłabyś mi powiedzieć jak to jest ze współpracownikami?Czy jest jakaś szansa,że po przyjeżdzie znajdę kogoś z kim będę mogła coś wynająć?Czy IHOP zatrudnia dużo ludzi z W&T?I czy jakby co służą radą gdzie szukać lokum po przyjeździe na miejsce? Jak ty dojeżdzałaś na miejsce? A swoją drogą nie jedziesz może do Bridgeton? Pozdrawiam bardzo gorąco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.