młodywilk Napisano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2012 Jestem zdecydowany na wyjazd do USA na Work and Travel , mój problem polega na wybraniu odpowiedniej oferty i biura. Wiadomo , że każdy z Nas chciałby zarobić jak najwięcej oraz troche zwiedzić . Z tego co się orientowałem to Alaska oferuje najwięcej pod względem finansowym . A jak jest naprawde? Jeśli chodzi o zdolność do pracy , spokojnie dam rade ciężko pracować , jestem do tego przyzwyczajony , z dodatkowych umiejętności to tylko prawo jazdy plus jakiś kurs barman masaż itp . Szukam ofert około 10 dolarów za h , lub 8 plus 11/12 za nadgodziny . Najlepiej jakby zakwaterowanie i wyżywienie było w cenie .. wiem że dużo oczekuję , ale czytając oferty z alaski właśnie na to się nastawiłem . Chciałbym jechać mniej więcej od połowy czerwca do końca września , tak z tyg / 2 na zwiedzanie USA . A jakie biuro wybrać ? Studentpoint? Stany.pl , Almatur? WhynotUsa? Foster ? ( osobiscie skłaniałem się ku nim , ale mają wiekszą cene ) Bardzo prosze o pomoc , chciałbym już w tym tyg dopiąć podstawowe szczegóły
gutmiko Napisano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2012 Polecam GoGlobal z Łodzi, chyba obenie najtańsze na rynku i nawet nie trzeba jechać do Łodzi żeby się zapisać.
gula__ Napisano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2012 ja się zapisałam na studentpoint, zobaczymy.
młodywilk Napisano 8 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2012 Gula_ już sie zapisałas ?;> nie szukasz kogoś do "ekipy"? Ja jestem jak coś z warszawy
młodywilk Napisano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2012 które biuro polecicie : Foster , Student Point czy Btc (QuadGraphics)
poland_jol Napisano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2012 witam wszystkich serdecznie poszukujemy ekipe 2-4osób na wyjazd work and travel. połowa czerwca- koniec wrzesnia. 2 miesiace praca. miesiac podróżowanie. gdyby ktoś był chętny lub po prostu chciał o coś zapytać czekam na maila pod specjalnie utworzonym adresem: workandtravelinusa2012@gmail.com
inny_niz_inny Napisano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2012 http://www.youtube.c...h?v=XfrypOYy1MM polecam.
primrose1321 Napisano 5 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2013 Ja bylam z Almaturu...cena tez nie najlepsza, ale przynajmniej mnie nie wykolowali a z innymi biurami jest roznie. Poczytaj opinie. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.