Anubis Napisano 2 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2013 Zgadzam się co do youtubowych wojenek, no i wiem że shogun jest obecnie w Polsce. Jego filmiki o życiu w USA jednak są nadal dostępne i zawierają dużo ciekawych informacji. Miał też kilka tygodni temu projekt w Filadelfii.
Paulina_89 Napisano 2 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2013 Zgadzam się co do youtubowych wojenek, no i wiem że shogun jest obecnie w Polsce. Jego filmiki o życiu w USA jednak są nadal dostępne i zawierają dużo ciekawych informacji. Miał też kilka tygodni temu projekt w Filadelfii. Niektore sa ciekawe, inne zas wyolbrzymione (po szogunie troche widac stereotypowe myslenie o Amerykanach, niestety). Bylo jednak kilka rzeczy, ktore mi sie bardzo podobaly np. wywiady z bezdomnymi, bylo ciekawe uslyszec ich historie oraz jak nagrywal tego kolesia co po rzece latał na takim urzadzeniu, ktore przypinal do plecow (wiesz o czym mowie chyba ) i potem z nim tez byl maly wywiad.
Anubis Napisano 3 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2013 Niektore sa ciekawe, inne zas wyolbrzymione (po szogunie troche widac stereotypowe myslenie o Amerykanach, niestety). Bylo jednak kilka rzeczy, ktore mi sie bardzo podobaly np. wywiady z bezdomnymi, bylo ciekawe uslyszec ich historie oraz jak nagrywal tego kolesia co po rzece latał na takim urzadzeniu, ktore przypinal do plecow (wiesz o czym mowie chyba ) i potem z nim tez byl maly wywiad. Link polecany w tym akapicie to zupełnie inny vlog, którego autor sumiennie przygotowuje tematy i świetie redagujje materiał. Wspomniałam shoguna bo przez kilka lat pobytu w USA był tuzem w temacie i nagrał wiele wartościowych filmów, ale to była jego interpretacja Ameryki. Vlogi odzwierciedlają osobowości autorów. Pozdrowienia
Paulina_89 Napisano 3 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2013 Link polecany w tym akapicie to zupełnie inny vlog, którego autor sumiennie przygotowuje tematy i świetie redagujje materiał. Wspomniałam shoguna bo przez kilka lat pobytu w USA był tuzem w temacie i nagrał wiele wartościowych filmów, ale to była jego interpretacja Ameryki. Vlogi odzwierciedlają osobowości autorów. Pozdrowienia Tak, wiem. Znam wiekszosc blogow o USA bardzo dobrze. Mozna sie bardzo ciekawych rzeczy dowiedziec, szczegolnie, kiedy filmik jest przemyslany i dobrze dopracowany. Stork radzi sobie calkiem niezle.
Gość miqhs Napisano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2015 Chcialabym odswiezyc temat, jakie nowe blogi sie pojawily od tego czasu, ktore czytacie regularnie?
serafina Napisano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2015 Hej miqhs fajnie ze sie uaktywnilas Niestety nie jestem amatorka kucharzenia, potem trzeba zmywac, a wczesniej naobierac i nakroic... ale jesli natkne sie na jakis blog to dam znac
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.