bluered Napisano 10 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2012 Jak wiadomo, zabroniono pracy na Alasce, koniec z szybkim zarobkiem Czy w związku z tym ktoś decyduje się na jakąś pracę od TBW? Jest np. praca w Ohio w parku rozrywki Cedar Point albo lepiej płatna (ale i w droższym rejonie) praca w luksusowym hotelu w Californii. Co do Californii , szukam jakiejś grupy, która tam się wybiera, żeby wynająć mieszkanie
Robertt Napisano 10 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2012 Ja włąśnie też chciałbym się wybrać ale widze że prace mało zarobkowe
lukasz065 Napisano 27 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2012 Ja lecę w te wakacje na w&t do Ohio do parku rozrywki, z tym że nie do Cedar Point, tylko do Durant Enterprises, co tydzień odwiedza inne miasto. Pracę załatwiałem przez fundacje CCi, wysłałem kilka aplikacji i oni zaproponowali mi pracę. Zarobki ciekawsze niż w Cedar Point.
matiraw Napisano 27 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2012 Witam, wybieram się do USA z biurem TBW w tym roku i szukam osób chętnych na wycieczkę z okolic Kansas City w stronę zachodniego wybrzeża. Do Stanów wylatuję ok 25.06 i będę pracował mniej więcej do końca sierpnia, a później planuję kupić auto i wybrać się na wycieczkę do Kalifornii zwiedzając po drodze inne stany. Wiadomo, że w grupie raźniej i taniej dlatego też jeśli ktoś będzie w okolicy to można się zgadać. Biletu jeszcze nie kupiłem więc terminy też można uzgodnić. Pozdrawiam, Mati
bluered Napisano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2012 My z koleżanką po Cedar Point chętne na zwiedzanie południa :-) w szczególności Luizjana, kończąc na Florydzie (stamtąd mamy wylot)
matiraw Napisano 6 Maja 2012 Zgłoś Napisano 6 Maja 2012 W zasadzie to mi jest obojętne czy wschód czy zachód. Można się zgadać i spotkać np. w Chicago, a później jechać w kierunku Florydy;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.