suennos Napisano 28 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2012 Nie byłam w Dorney Park, ale w cedarze na pewno wybawić się można. Co jak co, ale rollercoastery mają zajebiste. Tyle, że pamiętaj Sandusky to niezła dziura, więc poza samym parkiem, klubem i mallem nie ma tam raczej nic do roboty. Wszelkie wypady robisz albo w swój dzień wolny, albo z góry bierzesz kilka dni wolnych, by się przejechać na wycieczkę do chicago, detroit czy innych pobliskich miast.
rysios Napisano 28 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2012 dorney: dobry jak chcesz dużo godzin, jest też dobry housing i dobry fun - dużo internationali, ja tam byłem cedar: znam z opowieści, nie byłem ale co się o nim mówi: sam fun, zabawa all the time, godzin mniej niż dp chyba że trafisz na dobrą pracę, housing gorszy ale do przejście, tylko mówię ja tam nie byłem, to są opinie znajomych którzy nie załapali się do dorneya ja zzwsze mówię że DP rządzi i jeśli są tam jeszcze miejsca to jedź tam, na pierwszy raz - ja byłem tam pierwszy raz w usa - idealne miejsce
piotrek_gda Napisano 29 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2012 jakie prace mają dużo godzin?
rysios Napisano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2012 najwięcej ma ride operator, ja pracowałem w merchandise i też było ich dużó. A naj najwięcej mają park cleanerzy, all the time o-c
rysios Napisano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2012 poza tym zapytaj biuro, konsultanta, reprezenanta, przecież oni byli w usa i wiedzą jakie są stawki, ok są biura wieśniackie gdzie siedzą stare baby i mają zczerniałe zęby od picia kawy i nic nie czają o stanach, ale są też biura gdzie na rozmowę idziesz do studenta w Twoim wieku który dopiero co wrócił z usa i być może pracował w parku, macie też znajomych na fejsie którzy byli w usa - pytajcie ich, pytajcie tych co byli w tym roku bo mają najświeższe info
piotrek_gda Napisano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2012 ride operator - możecie napisać co ro za praca?
Peter92 Napisano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2012 A orientował się ktoś jakie biura oferuja prace w DP?
Sleak Napisano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2012 ride operator - możecie napisać co ro za praca? http://dot-job-descriptions.careerplanner.com/RIDE-OPERATOR.cfm czyli w skrócie mówiąc obsługa kolejek itp.
rysios Napisano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2012 ride operator: 1 wciskasz start i stop 2 mierzysz dzieci czy nie są za małe na kolejki 3 upychasz grubasów te 3 czynności się robi na rajdach głównie, może ten kto pracował niech się odniesie;] ja wiem tylko od znajomych że tak opisuję pracę jako ride operator
piotrek_gda Napisano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2012 dzięki:) podobno nie ma już miejsc do dorney parku, był ktoś w Valleyfair?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.