zielona Napisano 23 Maja 2005 Zgłoś Napisano 23 Maja 2005 Jade na w&t i mam pytanie: Jakie dokumenty musze miec ze soba oprocz wizy i paszportu? Kopie umowy o prace tez itp? Chodzi mi o rozmowe z Oficerem Imigracyjnym po przylocie do USA.
Biedronka Napisano 26 Maja 2005 Zgłoś Napisano 26 Maja 2005 na pewno index i legitymacja Z pozdrowieniami, Aga
muss_ka Napisano 26 Maja 2005 Zgłoś Napisano 26 Maja 2005 na pewno index i legitymacja Czyli Oficer Imigracyjny na lotnisku w US moze tego zarzadac??
Chomik Napisano 26 Maja 2005 Zgłoś Napisano 26 Maja 2005 Czyli Oficer Imigracyjny na lotnisku w US moze tego zarzadac?? Tak, i warto takze zabrac karte rowerowa oraz ksiazeczke SKO. :smt040 Zielona chyba pytala o przyjazd do port of entry (wnioskuje o tym z postu na innym Forum i ze stwierdzenia "Jade na W&T"), Biedronka myslala o Ambasadzie, nieporozumienie, dodam zatem w temacie i poscie o co chodzi. :roll:
Biedronka Napisano 26 Maja 2005 Zgłoś Napisano 26 Maja 2005 muss_ka sorki, myslalam ze pytasz o konsula w Polsce. Urzednik Imigracyjny na lotnisku w US nie rzada takich dokumentow. Jedynie paszport z wiza i to co wypelnia sie w samolocie, czyli forma I-94 Z pozdrowieniami, Aga
muss_ka Napisano 26 Maja 2005 Zgłoś Napisano 26 Maja 2005 hehe spoko Troche by mi to skomplikowalo sytuacje, ale juz po stresie .... 8)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.