sepiol Napisano 19 Maja 2012 Zgłoś Napisano 19 Maja 2012 Hej, Wybieram się do USA na WAT i będę 4 dni wcześniej przed rozpoczęciem pracy w Chicago, aby sobie jeszcze troszkę pozwiedzać. Czy motel 6 wspomniany w tytule jest ok?, czy dzielnica, w której się znajduje jest bezpieczna? Czy może macie propozycje jakiegoś innego noclegu?. Chciałem tam nocować przez 4 noce, po czym planuje przedostać się jakoś do Sandusky w Ohio. Stąd też pytanie czym najlepiej będzie mi się dostać do Sandusky w Ohio?? Czy międzynarodowa legitymacja studencka będzie przydatna?? dzięki za pomoc!
pacio177 Napisano 19 Maja 2012 Zgłoś Napisano 19 Maja 2012 Wejdz na booking.com , odszukaj ten hotel i poczytaj sobie opinie
dareknow0 Napisano 20 Maja 2012 Zgłoś Napisano 20 Maja 2012 Motel 6 to jedna z najtańszych sieci moteli w USA i nie możesz spodziewać się cudów.Najczęściej bardzo skromnie wyposażone pokoje ,często zniszczone wykładziny i nieciekawe łazienki .Ale cóż ile płacisz tyle masz.
c4r0 Napisano 20 Maja 2012 Zgłoś Napisano 20 Maja 2012 Parę razy spałem w tych motelach (też w good nite inn) i tak jak Darek pisze, rewalcji nie ma bo to jest motel z nastawieniem na niską cenę a nie wysoką jakość. Mi tam luksusy nie potrzebne i zawsze byłem zadowolony, jeśli szukasz taniego noclegu (co zakładam) to mogę polecić tą sieć. Ale nie znam tej konkretnie lokalizacji, o której piszesz.
sepiol Napisano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Napisano 20 Maja 2012 Też luksusów nie szukam, chciałem tylko upewnić się czy nie ma aż takiej tragedii, bo cena jest naprawdę konkurencyjna. A więc dzięki za odp!
c4r0 Napisano 21 Maja 2012 Zgłoś Napisano 21 Maja 2012 Nie powinno być tragedii, nie będzie marmurowego kibla ale da się spokojnie przeżyć.
trend Napisano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2012 Byłem tam parę razy do metra kawałek się idzie ale da się przeżyć klasyczna 6 troszkę już trąci myszką a obok jakieś pączki czy jakiś mała knajpka się znajdzie cena ok tak na chwilę może być . zależy jak trafisz z pokojem są lepsze i gorsze (taki dla palących ) przez przypadek mi dali to musiałem wymienić i ten drugi był już ok. Trend p.s. jak masz autko zaraz obok jest automyjnia a na przeciwko stacja paliw . W nocy samoloty słyszalne .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.