real23 Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 Hej mam spory kłopot mianowicie wykupiłem bilet lotniczy na trasie: WROCŁAW -> MONACHIUM -> CHICAGO -> MINNEAPOLIS w obie strony. Moje plany jednak zmieniły się i najkorzystniej byłoby dla mnie nie podejmować lotu na trasie CHICAGO -> MINNEAPOLIS sytuacja wydaje się prosta ale po skontaktowaniu się z biurem gdzie kupowałem bilet okazuje się że jeśli nie stawie się w/w locie moj bilet powrotny na tej trasie zostanie autoamtycznie anulowany. Pracownicy biura zaoferowali mi swoją pomoc i będą się kontaktować z LUFTHANSĄ w tej sprawie jednak mam do was pytanie czy mieliście kiedyś taką sytuację i czy wiecie czy jest możliwość "wyjść z niej bez ponoszenia kosztów". Z góry dziękuję za odpowiedzi LUKASZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame of Udun Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 czy wiecie czy jest możliwość "wyjść z niej bez ponoszenia kosztów". raczej malo prawdopobobne jesli bilet jest juz wystawiony.. ale tez zalezy od klasy rezerwacji. F Link to comment Share on other sites More sharing options...
real23 Posted May 24, 2005 Author Report Share Posted May 24, 2005 No niestety klasa rezerwacji na pewno najniższa wiadomo, że chodzi o koszty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SantaCruz_CA Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 mozesz miec z tym problem. a szczegolnie wtedy, gdy okaze sie, ze na dany moment bilet do chicago jest drozszy od biletu do mineapolis przez chicago (pomimo ze ten sam lot do chicago)- kiedys mnostwo ludzi tak kombinowalo i dlatego linie wprowadzily takie restrykcje co do "odrzucania" dalszych polaczen. nie pozostaje Ci nic jak tylko czekac na "werdykt" Lufthansy.... ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.