Sebol2010 Napisano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Witam! Byłem w zeszłym roku na W&T. Zleciłem odzyskanie podatku polskiej firmie. Dokumenty pojechały do USA 3 marca. Do tej pory otrzymałem podatek federalny natomiast nie otrzymałem stanowego. Czy Wy też czekacie/ czekaliście tak długo? To normalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareknow0 Napisano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Do 3 miesięcy od momentu wysłania rozliczenia do urzędu.Zazwyczaj zwrot jest wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyLuck Napisano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Witaj Na zwrot podatku stanowego czeka się od 3 do 5 miesięcy od dnia podpisania umowy z biurem. http://www.taxcenter.pl/zwrot-podatku-z-usa-informacje.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.