mariolahm Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2012 Zerknijcie na ogłoszenie tego domu w Polsce:) Link przysłali mi znajomi z Limanowej. http://dom.gratka.pl...233bd93150ab5,1 Co sądzicie?
wojt20 Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2012 Bardzo ładny dom. Kocham takie werandy wzdłuż frontu domu. Cena domu przyzwoita co się rzadko zdarza w PL. Nie to co u mnie na osiedlu koleś chcę za dom w standardzie z lat 00-05' 1 (milion) złotych. Gdzie inne w okolicy kosztują między 280 - 500 tyś. A jego dom to żaden pałac czy will miejska by kosztował milion. Nawet okolica nie jest taka super. Ale od dwóch lat szuka kupca i znaleźć nie może.
ediita Napisano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 ogrzanie takiego domu gazem plus wody to u mnie wychodziło rok temu 8 tysięcy przy 2 osobach i temp.17-18 stopni bez szału, dlatego mam teraz piec na drewno .... a biorąc pod uwagę fakt , że gaz idzie do góry to za rok będzie kosztowało 12000 styl amerykański musi się komuś podobać , żeby kupić ...mi się podoba ogród bo dużo go chyba tam jest . a dom wolę swój chociaż taka weranda zawsze mi się podobała i myślę , że w następnym domu taką będę miała
rafal723 Napisano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 Nie zastanawiaj się i bierz Dokładnie. Tym bardziej, że okolica piękna. Mam niedaleko rodzinę, więc wiem co mówię. Jak bym miał 0,5 M "ot tak" to bym go wziął.
krowa12 Napisano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2012 Z zewnatrz w amerykanskim stylu, ale w srodku juz polska wiocha bez pomyslu. A szkoda bo pare fajnych detali w srodku by sprawilo ze domek bylby super!
ASKA4 Napisano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2012 a nie traci Wam to reklama? Mysle ze owa Mariola sama chce ten dom sprzedac ...liczy chyba, ze komus sie spodoba i sie rzuci kupic W koncu sporo ludzi z ameryki na tym forum, kasy maja jak lodu zapewne, wiec szybciej sprzeda
Paulina_89 Napisano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2012 z zewnatrz ladny, w srodku hmm... niektore meble mi sie podobaja, antyki? Natomiast kolory scian, wystroj juz nie. Na pewno obie lazienki do remontu, sypialnia tez. Ale to tylko moj punkt widzenia, bo ja jestem za sterylnym minimalizmem, czasem tez za polaczeniem starych mebli z nowymi, slubie tez styl retro.
c4r0 Napisano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2012 Tak a'propos domów: http://izismile.com/2012/06/06/southern_california_real_estate_prices_are_ridiculous_23_pics.html
Paulina_89 Napisano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2012 w tej kalifornijskiej chacie za taka cene spodziewalabym sie przynajkmniej widoku z okna na ocean...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.