bartek1988 Napisano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Witam! W te wakacje planuje udać się po raz pierwszy do Stanów. We wniosku wizowym widnieje miejsce na wpisanie adresu, pod którym zamierzam się zatrzymać. Wiem, że zatrzymam sie w jakimś hotelu/hostelu. Na razie nie dokonałem żadnej rezerwacji. Zamierzam to zrobic dopiero po otrzymaniu promesy wizy. Czy w takim wypadku we wniosku wizowym moge wpisac adres dowolnego hostelu/hotelu w miastach, które chcę odwiedzić albo wpisać jedynie 'hotel'? Dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c4r0 Napisano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Podaj dokładny adres pierwszego hotelu w którym potencjalnie możesz się zatrzymać. Takiego, żeby to miało ręce i nogi. Rezerwacji zawczasu robić nie musisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.