c4r0 Napisano 14 Października 2012 Zgłoś Napisano 14 Października 2012 Mój znajomy polecał mi jakąś stronkę/firmę, która jest niemieckim pośrednikiem. Mówił, że przez to można dostać samochód np. z avis, enterprise, hertz itp ale taniej niż bezpośrednio. Sam z tego nigdy nie korzystałem i nie pamiętam co to była konkretnie za strona.
uga-buga Napisano 14 Października 2012 Zgłoś Napisano 14 Października 2012 Niemiecki w USA? Bozia oczkow nie dala? Podalem przeciez DWA linki z tantanszymi cenami przez posrednika, minusem jest to ze rezerwacja jest niezwrtona i oplaca sie nia z gory, ale taniej nie bedzie
c4r0 Napisano 15 Października 2012 Zgłoś Napisano 15 Października 2012 Firma jest niemiecka ale ma oddziały w USA, a gość jest Niemcem więc pewnie dlatego taką akurat firmę zna. Mieszka w USA od wielu lat więc pewnie też wie, co mówi. Widzę, że podałeś DWA adresy stron (to nie są linki panie mądralo). Bozia oczka dała, ale jak rozdawała inne przydatne zdolności to ty chyba w innej kolejce stałeś...
uga-buga Napisano 15 Października 2012 Zgłoś Napisano 15 Października 2012 Jak cos nie ma http to nie jest linkiem? hahaha no more questions
makdonald Napisano 15 Października 2012 Zgłoś Napisano 15 Października 2012 widze ze mamy tu na sali samych informatykow.....hehehe
c4r0 Napisano 15 Października 2012 Zgłoś Napisano 15 Października 2012 Jak cos nie ma http to nie jest linkiem? hahaha no more questions Link otwiera stronę po kliknięciu. Http nie ma tu nic do rzeczy. Ja na informatyce się akurat nie znam ale taka wiedza jest na poziomie gimnazjum.
uga-buga Napisano 15 Października 2012 Zgłoś Napisano 15 Października 2012 Link otwiera stronę po kliknięciu ROTFL, cyctat tygodnia A obiekty ftp, mailto itd. juz linkiem nie beda? Nie edytuje kodu wypowiedzi, ze system ci nie "podswietlil" to juz nie moja wina, nie chce mi sie robic takich bzdur Wystarczy zaznaczyc i dac "go to", potrafisz prawda? Ja na informatyce się akurat nie znam Wiec po co sie wypowiadasz? Zeby zrobic z siebie idiote? Gratulacje, mission accomplished
c4r0 Napisano 15 Października 2012 Zgłoś Napisano 15 Października 2012 Wiec po co sie wypowiadasz? Hehehe, i kto to pisze? Zapoznaj się z definicją słowa hyperlink, to może zrozumiesz o co mi chodziło.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.