nightman Napisano 24 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2012 Cześć planujemy podróż samochodem przez całe USA ze wschodniego wybrzeża. Mamy już 5 osób i poszukujemy jeszcze jednej odważnej, pozytywnie zakręconej osoby, która chciałaby wybrać się z nami. Chcemy wynająć 7 osobowego vana i jechać w 6 osób. Koszt samej podróży samochód + paliwo na nas wszystkich to 700$/800$. Wyjazd prawdopodobnie z Washingtonu D.C., koniec planujemy w San Francisco. Po drodze zahaczamy oczywiście o Las Vegas, wielki Kanion, Yosemite i LA ale dokładna trasa do ustalenia( w zasadize jesteśmy w trakcie jej ustalania). Jeśli ktoś z was jest zainteresowany takim tripem piszcie! Oferta jest dosyć Last Minute ale liczę, że ktoś ma na tyle fantazji, żeby się zdecydować!
c4r0 Napisano 24 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2012 Washingtonu Dopisz D.C. (rozumiem, że chodzi o miasto)
nightman Napisano 24 Lipca 2012 Autor Zgłoś Napisano 24 Lipca 2012 Dopisz D.C. (rozumiem, że chodzi o miasto) Myślałem, że pisząc z East Coast na West Coast wszystko jest jasne, że chodzi o miasto
c4r0 Napisano 24 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2012 Dlatego się domyśliłem ale po co zostawiać innym miejsce na domysły?
nightman Napisano 28 Lipca 2012 Autor Zgłoś Napisano 28 Lipca 2012 dodam, że na razie w ekipie są 3 dziewczyny i 2 facetów. We trójkę pracujemy na campie w stanie Maryland i prace kończymy 22 sierpnia. pozostałe 2 dziewczyny kończą pracę dopiero 27 sierpnia dlatego wyruszamy później. W tym czasie chcemy spedzic kilka chwil w Philadelphii i stolicy. Ciągle czekamy na 6 osobę która chciałaby zabrać się z nami. Po drodze chcemy ograniczac koszta - czyli spimy w samochodzie u couch surferow, hostelach, polach namiotowych. Jeśli ktoś jest zainteresowany konkretami i szczegółami piszcie do mnie!
c4r0 Napisano 28 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2012 Jak będziecie w Santa Barbara to wpadnijcie na browara
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.