mikas Napisano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2012 Witam Czy planuje ktoś moze wyjazd na W&T z okolic Rzeszowa na wakacje 2013 do Cali? Szczeże mówiąc jestem jeszcze nieco zielona w tej kwestii (koleżanka była na WT ale 2 lata temu) . Chętnie poznałabym opinie ludzi którzy ew. pracowali w L.A. albo San Francisco, bo nie wiem jak wyglada kwestia pracy. Szukam kogoś również chetnego na wyjazd, bo samemu to zawsze gorzej .
makdonald Napisano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2012 Witam Szczeże mówiąc jestem jeszcze nieco zielona Co studiujesz ? Chyba nie polonistyke ?
mikas Napisano 1 Września 2012 Autor Zgłoś Napisano 1 Września 2012 hah nie studiuję polonistyki , nie moje zainteresowania, a co do W&T szukam opinii jak działa biuro w Rz...
Christina Napisano 7 Września 2012 Zgłoś Napisano 7 Września 2012 Ja też planuję wyjazd w 2013r, ale też nie mam zbyt wielu praktycznych informacji na ten temat. Największe moje pytanie - czy to jest program dla studentów którzy mają sprawy do załatwienia i w sesji czerwcowej i wrześniowej?
mikas Napisano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Napisano 10 Września 2012 Wydaje mi się, że jest to wyjazd na min. 3 miesiące więc jeżeli wyjeżdżałabyś połową czerwca mogłabyś praktycznie wrócić na koniec września. Musiałabyś dowiedzieć sie więcej w biurze W&T .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.