madi Napisano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2004 Jade w wakacje do usa. Wiecie mo?e gdzie mo?na kupia najtansze bilety lotnicze? Z góry wielkie dzieki za pomoc
Evrin Napisano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2004 no có?... wydaje mi sie, ?e pó1no zaczynasz poszukiwania... ja ju? w styczniu zarezerwowa3am bilet ale i teraz szukam czegoś tanszego i niestety - na czerwiec ju? wszystko zabukowane Pozostaje tylko liczya na fuksa Pozdr. Ewa
madi Napisano 10 Kwietnia 2004 Autor Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2004 Dzieki bardzo za odpowied? Mam nadzieje, ?e jednak uda mi sie coś poszukaa. A ty gdzie rezerwowa3aś bilet?
Evrin Napisano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2004 rezerwowa3am przez pośrednika (jaka ja g3upia by3am !!) i lece Lufthanza za 595$ z op3atami). Jestem na bierząco i KLM juz nic ciekawego nie ma BA te? ju? ma wszystko zajete wiec kicha ogólnie:( Ale tak jak napisa3am trzeba liczya na fuksa np. ?e akurat jak zadzwonisz np. do let's-go (www.lets-go.pl) to sie zwolni miejsce itp. Dostaje na maila ró?ne oferty o promocjach lotniczych z ró?nych biur i nawet jak zadzwone do nich zaraz po otrzymaniu newslettera to nie ma miejsc wiec to pic na wode Nie kumam po co wysy3aja do ludzi maile o promocjach jak to juz nieaktualne. ycze w ka?dym razie powodzenia w szukaniu biletu a jak coś znajdziez to daj znaa !! Ewa
w0jn4 Napisano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2004 Dla mnie rezerwacje robi BTC na 15 czerwca. Troche sie zaniepokoilem tym, ze juz na czerwiec sa zajete miejsca. Ja lece jedna z dwoch wloskich lini lotniczych i place 660$ (z oplatami lotniskowymi) Pozdr.
Flame of Udun Napisano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2004 Dostaje na maila ró?ne oferty o promocjach lotniczych z ró?nych biur i nawet jak zadzwone do nich zaraz po otrzymaniu newslettera to nie ma miejsc wiec to pic na wode Nie kumam po co wysy3aja do ludzi maile o promocjach jak to juz nieaktualne. chodzi o to aby ludzie dzwonili i z racji tego ze nie ma juz tych biletów zaproponowac cos drozszego. Stary chwyt. 2 lata temu LOT zrobil promocje do NY za 350 USD + oplaty. Tylko biletow nie bylo. Inna linia miala podobne ceny ale jak sie pytalo jakie byly warunki to: wykup od reki + nie moze zwrocic.. generalnie polecam bilety ktore mozna w kazdej chwili oddac. Naprawde nie warto sie rzucac na "tanie" oferty bo zawsze sa obwarowania a wszystko sie moze zdarzyc... Pamietajcie ze biura doliczaja sobie od 50 - 200+ USD na bilecie. Tylko kwestia ktore naliczaja najmniej. F
mancir Napisano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2004 Polecam poza tym rozejrzea sie za biletem np. z Berlina. Czesto mo?na znale1a coś tanszego ni? z Polski. Ja lecia3em za jakieś nieca3e 400 $ a do Berlina zabra3em sie przy okazji Pozdrawiam
kimi Napisano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2004 toscie mnie troche zaskoczyli... ja dopiero w next week bede wiedziala,czy lece... czyli z biletami bedzie ciezko? kurde. polecacie jakies linie? :roll:
deedee Napisano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2005 Czy wy troszke nie przesadzacie? Jest dopiero styczen. Ludzie kupują bilety na kilka dni przed wylotem i wcale niekoniecznie p3acą dro?ej. Ja szukam na samoloty.onet.pl i miejsc jest du?o a ceny wcale nie jakieś kosmiczne. Ale mo?e ja o czymś nie wiem?
Gość Napisano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2005 Jak najlepiej do Berlina dojechac z Poznania ? A moze lepiej do Frankfurtu nad Menem ? I pozniej stamtad leciec do NY czy Chicago.Pozdr.Tomek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.