grzes Napisano 6 Października 2012 Zgłoś Napisano 6 Października 2012 Mam pyramid odnosnie formy N-400 a dokladniej zdjecia. Nie umiescilem zdjec z forma mimo to dostalem wezwanie na odciski.wiec moje pytanie kiedy takie zdjecia mam doniesc na egzaminie czy mam je wyslac oddzielnie z wyjasnieniem.
dareknow0 Napisano 6 Października 2012 Zgłoś Napisano 6 Października 2012 Zdjęcia zabierz na interview .One będą potrzebne do certyfikatu naturalizacji i na interview będziesz je podpisywał .Nie wysyłaj osobno bo znając bałagan jaki panuje w instytucjach amerykańskich nie trafią do Twojej aplikacji. Teraz te zdjęcia nie są im potrzebne ale na interview już tak.
grzes Napisano 6 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 6 Października 2012 Wilkie dzieki za odpowiedz super a myslalem ze przez moje niedopatrzenie bede mial klopoty
dareknow0 Napisano 7 Października 2012 Zgłoś Napisano 7 Października 2012 Nie ma kłopotów.Zasada jest taka ,że jeśli na interview brakuje jakichkolwiek dokumentów to urzędnik Cię o tym poinformuje i wyznacza kolejny termin interview abyś uzupełnił braki.Dlatego lepiej mieć wszystko aby nie wydłużać procedury.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.