zapur Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Pytanko mam do tych co jadą z CAMP AMERICA AIFS. Ten formularz medyczny to mam wysłać do Londynu, czy wawy, bo na formularzu pisze londyn, a w innej przesyłce dostałem wiadomość, że wszystkie dokumenty wysyłamy do biura w WArszawie. To jak to jest?? Aha i kto leci 21 czerwca, a może ktoś leci na Camp Monroe?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga26 Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 No wiec formularz medyczny musisz odesłac do Biura Camp America w Warszawie...na ul. Widok 8...byla z nim zalaczona czerwona karteczka i to jak najszybciej...Ja wyjezdzam 28 czerwca ale jeszcze nie wiem gdzie..życze udanych wakacji.. Pozdrawiam Aga Link to comment Share on other sites More sharing options...
tissaya Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 a ja wysłałam do Londynu, tak jak bylo napisane na formularzu medycznym i bylo dobrze:] Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter84 Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 tak jak napisała tissaya lepiej jest odesłać od razu do Londynu z bardzo prostej przeczyny. Po wysłaniu do Warszawy oni przepakowują to w inna kopertke i wysyłają do Londynu, co wydłuża drogę :? . A w Warszawie i tak wiedza ze wszystko w porzadku i odeslales medical do londynu pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
salomea Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 OSTATNIO DO NICH DZWONIŁAM I KAZALI MI ODESŁAĆ JAK NAJSZYBCIEJ DO WAWY, WIĘC POLECAM JEDNAK WAWĘ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter84 Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 jeszcze dodam -->>metoda a raczej miejsce gdzie wyslac zalezy od czasu kiedy dostalas ten medical. jezeli tak jak ja marzec-kwiecien to na spokojnie slesz do londynu. jesli dostalas go pozniej (tutaj nawiazuje do tej czerwonej karteczki - zorientowani wiedza ocb) to slesz do wawki. to by bylo na tyle czyli po temacie heh pozdrowionka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tabasco Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Pytanko mam do tych co jadą z CAMP AMERICA AIFS. Ten formularz medyczny to mam wysłać do Londynu, czy wawy, bo na formularzu pisze londyn, a w innej przesyłce dostałem wiadomość, że wszystkie dokumenty wysyłamy do biura w WArszawie. To jak to jest?? Aha i kto leci 21 czerwca, a może ktoś leci na Camp Monroe?? Camp Monroe . Bylem niedaleko na innymi campie. Spotykalismy ludzi z tego campu w mallu w Middletown. Kiedy pojechalismy tam trzema vanami na mecz kosza, to niechcieli nas wpuscic . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brazi Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Ja bym radzil wyslac do Londynu bo ja wyslalem do Warszawy 11 maja i to poleconym, a dzis jakas babka do mnie dzwonila aby mi przypmniec ze jeszcze mojego formulaza nie maja :shock: Mysle sobie WPROST SUPER - ladny balagan tam macie! Ale pani oswiadczyla ze nic sie nie dzieje i ze mam wziasc xsero tej ostatniej strony ktora mam w domu :hahaha: tylko ze na niej prawie nic nie widac (kalka jakas biedna byla) a jak zrobie z tego xsero to bedzie istna tabula raza :czytaj: Ale to juz nie moj problem...... chyba :co: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianger Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Pytanko mam do tych co jadą z CAMP AMERICA AIFS. Ten formularz medyczny to mam wysłać do Londynu, czy wawy, bo na formularzu pisze londyn, a w innej przesyłce dostałem wiadomość, że wszystkie dokumenty wysyłamy do biura w WArszawie. To jak to jest?? Aha i kto leci 21 czerwca, a może ktoś leci na Camp Monroe?? Camp Monroe . Bylem niedaleko na innymi campie. Spotykalismy ludzi z tego campu w mallu w Middletown. Kiedy pojechalismy tam trzema vanami na mecz kosza, to niechcieli nas wpuscic . hehe... pamietam! Kupa ludzi sie buntowala, ale nic nie zdzialali, trzeba bylo wracac, chyba tylko zawodnikow wpuscili :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.