Skocz do zawartości

Gdzie Warto Kupić Sukienki?

Pabianice

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie zdarzylo mi sie nigdy przeklejac metek, a Tobie? Ta kasjerka byla Amerian bez African ;) Nie zalezy mi tez na budowaniu sobie drogi do sukcesu poprzez kombinatorswo - ja tu mieszkam. Ameryka to teraz moj dom, a nie krowa, ktora przyjechalam wydoic ;)

• Odpowiedzi 23
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

nie zdarzylo mi sie nigdy przeklejac metek, a Tobie? Ta kasjerka byla Amerian bez African ;) Nie zalezy mi tez na budowaniu sobie drogi do sukcesu poprzez kombinatorswo - ja tu mieszkam. Ameryka to teraz moj dom, a nie krowa, ktora przyjechalam wydoic ;)

mnie tez sie nie zdarzylo a dlaczego pytasz ? Kombinatorstwo ( ale to przez duze "K") stanowi wlasnie amerykanska droge do sukcesu. Pomieszkasz tu to sie przekonasz. Polskie przekrety to pikus w porownaniu z amerykanskimi. Jesli jakis polski "polityk" wzial milion dolarow lapowki to uwaza ze pana boga za nogi zlapal. Tutaj na takie sumy "politycy" nawet nie zwracaja uwagi.
Napisano

A pytam, bo rzucasz pomyslami jak byc Polakiem o 'odpowiedniej' opinii ;) wiec sie zastanawialam czy uczysz sie od rodakow czy moze praktykujesz ;)

Dobrze wiedziec tez jak wyglada amerykanska droga do sukcesu.

Napisano

A pytam, bo rzucasz pomyslami jak byc Polakiem o 'odpowiedniej' opinii ;) wiec sie zastanawialam czy uczysz sie od rodakow czy moze praktykujesz ;)

Dobrze wiedziec tez jak wyglada amerykanska droga do sukcesu.

po podstawieniu "polakow - kombinatorow" w miejsce zmiennej "was"moj nick niech tu robi za odpowiedz

a amerykanska droga do sukcesu tak wlasnie wyglada - tyle, ze ja nigdy i nigdzie nie bylem "sukcesem" zainteresowany

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...