korek Napisano 21 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2012 Witojcie ! Zakładam nowy temat, bo chętnie skonfrontuje swoje wiadomości na temat pobliskich biur, z których wyjeżdżają ludzie studiujący w Poznaniu bądź okolicach. Sam właśnie się rozglądam co do biura, pracy, blablabla... Piszcie proszę zatem skąd wyjeżdżacie i jakie prace was czekają oraz wszystko to co mogłoby się przydać. Miłego dnia.
wodnik Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2012 2 razy byłam z The Best Way z Poznania. Przyzwoicie, chociaż za ostatnim razem zatrudnili jakąś laskę, która jak dla mnie nic nie ogarniała i musiałam się sama przypominać i sprawdzać czy czegoś nie zapomniała w moich papierkach. ale tak to było ok
neita Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Hej:) Ja jadę z Poznania. Wybrałam akurat warszawskiego Fostera, ale kontakt z nimi jest bardzo dobry, tak więc polecam. A swoją drogą fanie, że jakaś duszyczka z okolic też leci, zawsze jakoś raźniej przed tym wszystkim
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.