Tabasco Napisano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2005 Najwazniejsze to skumac sie z kucharzami i osobami obslugujacymi poszczegolne miejsca na obozie. Dzieki temu mialem dostep do jedzenia, ktorego inni nie mieli. A takze moglem korzystac sobie z kortow i sprzetu kiedy chcialem, bo pozniej mielismy od tego klucze. Tak wiec, badz mila dla wszystkich i staraj sie nie robic sobie wrogow. Choc i tak ktos Cie na pewno wkurzy . Milego pobytu w USA!
tissaya Napisano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2005 to wszystko zalezy gdzie trafisz:) zreszta...amerykanie nie gryza..i tak jak wszedzie indziej, trzeba umiec sobie radzic i tyle:) PS pozdrawionka dla wszystkich z USA!!)
szyma Napisano 10 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2005 łłłłaaaaaaaa!!!!!!!!!!! czy to znaczy, że oni nie dadzą mi jeść - śniadanka, obiadki, kolacyjka... żarełko we własnym zakresie??? nie straszcie mnie
Tabasco Napisano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2005 Dadza Ci jesc - oczywiscie, ze dadza. Ale jak bedziesz dobrze zyc z kucharzami, to miedzy posilkami mozesz miec cos ekstra .
szyma Napisano 10 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2005 dzięki Tabasco z tego co wiem, to będę pracować przy garach - zmywanie, także może jakieś małe układziki z kucharzami będą miały miejsce
szyma Napisano 10 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2005 a pózniej będe gruba jak większość ameryki ok, nie chcę układów oczywiście żartowałam jeszcze raz dzieki i pozdrawiam
Tabasco Napisano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2005 Przy garach, to jak najbardziej. Wszystko jednak zalezy od campu, na jaki jedziesz. Na jednym jest tak, na innym zupelnie inaczej. Do jakiego campu dokladnie jedziesz?
Aga26 Napisano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2005 dam Ci dobra rade potraktuj to że należy wziasc jakies niefajne ubrania serio, bo ja w ubieglym roku po skonczonym campie wyrzucilam caly wor ubran , bo byly zniszczone, poplamione i nie dalo sie ich doprac;) a niektorych bylo mi szkoda- bo myslalam ze to bujda. W tym roku biore do pracy same byle jakie ciuchy i pamietaj o pelnych butach... Zycze niezapomnianych wakacji bo moje takie byly... Pozdrawiam Aga
Aga26 Napisano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2005 No i nie zapomnij zabrac latarki to podstawa!!!!!!
szyma Napisano 12 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2005 latarki? o 22 (10pm) już jest ciemnia?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.