Skocz do zawartości

I raz na Camp. Co powinnam wiedzieć?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Najwazniejsze to skumac sie z kucharzami i osobami obslugujacymi poszczegolne miejsca na obozie.

Dzieki temu mialem dostep do jedzenia, ktorego inni nie mieli. A takze moglem korzystac sobie z kortow i sprzetu kiedy chcialem, bo pozniej mielismy od tego klucze.

Tak wiec, badz mila dla wszystkich i staraj sie nie robic sobie wrogow. Choc i tak ktos Cie na pewno wkurzy :).

Milego pobytu w USA!

• Odpowiedzi 23
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

to wszystko zalezy gdzie trafisz:)

zreszta...amerykanie nie gryza..i tak jak wszedzie indziej, trzeba umiec sobie radzic i tyle:)

PS pozdrawionka dla wszystkich z USA!!:))

Napisano

łłłłaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

czy to znaczy, że oni nie dadzą mi jeść - śniadanka, obiadki, kolacyjka...

żarełko we własnym zakresie???

nie straszcie mnie :)

Napisano

dzięki Tabasco :) z tego co wiem, to będę pracować przy garach - zmywanie, także może jakieś małe układziki z kucharzami będą miały miejsce :D

Napisano

Przy garach, to jak najbardziej. Wszystko jednak zalezy od campu, na jaki jedziesz. Na jednym jest tak, na innym zupelnie inaczej.

Do jakiego campu dokladnie jedziesz?

Napisano

dam Ci dobra rade potraktuj to że należy wziasc jakies niefajne ubrania serio, bo ja w ubieglym roku po skonczonym campie wyrzucilam caly wor ubran , bo byly zniszczone, poplamione i nie dalo sie ich doprac;) a niektorych bylo mi szkoda- bo myslalam ze to bujda. W tym roku biore do pracy same byle jakie ciuchy i pamietaj o pelnych butach...:D

Zycze niezapomnianych wakacji bo moje takie byly...:)

Pozdrawiam Aga

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...