szyma Napisano 12 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2005 Dzięki Aga26 za radę, a ja juz planowałam wpakowac swoje najładniejsze i najlepsze ubranka! teraz wpakuję, tam kilka szmatek, które będą mogły się poniszczyć. ja wyklatuję juz jutro więc żegnam się z Wami i dziękuję za dobre rady. ps. lecę na Camp Laurelwood - CT pozdrawiam, papa
tissaya Napisano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2005 o 22(10pm) wylaczaja generatory pradu:)
adrianger Napisano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2005 łłłłaaaaaaaa!!!!!!!!!!!czy to znaczy, że oni nie dadzą mi jeść - śniadanka, obiadki, kolacyjka... żarełko we własnym zakresie??? nie straszcie mnie Zarcia na campie bedzie tyle, ze nie dasz rady wszystkiego zjesc! Aha, no chyba ze nie trawisz: serials - codziennie na sniadanie salat - uhhh pasta - drugie uhhh no i wszystkie hamburgery hotdogi itd zapomniej na campie o zupach i o zarciu jakie znasz w Polsce!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.