Skocz do zawartości

Czy Numer Ssn Jest Wieczny?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hehe to ze strony tej ciemnej xD

było nas tam 6 i piszę to co mowili inni wiarygodnosci tego nie sprawdzam bo za bardzo mnie to nie intersuje, jak po miesiacu zobaczylem ze sie nic nie dzieje nikt nie wychodzi i nikt nie dochodzi bylem sklonny w to uwierzyc wtedy nie pozstalo nic jak sie zbierac do domq zapewne mozna bylo zostac i cos tam walczyc ale nie mialem ani pieniedzy ani pomocy prawnej

osobiscie nie znam nikogo kto wrocil z usa na koszt podatnika w przeciwienstwie do uk, nawet w PL odsylaja do BY czu UA tylko osoby zatrzymane niedlugo po przekroczeniu granicy a juz zatrzymane na bazarach czy w pracy zostaja osadzone, no ale PL to biedny kraj xD nie to co US :P

rozwodzimy sie od tematu, jak napisalem oficer imigracyjny nie dal mi nic zadnych dokumentow nawet z tego zatrzymania a tylko paszport i bilet ktory otrzymal od agenta

p.s. pisalem o niemcach bo to byli studenci zatrzymani rowniez w pracy jako barmani, zawsze myslalem ze oni moga pracowac bo oficjalnie otrzymali SSN widocznie sie mylilem, rozmowa byla z nimi krotka bo tylko spotykalismy sie na badaniach do tego po 11 wrzesnia sluzby imigracyjne dostawaly jakies spazmy wiec mnie to wtedy nie dziwilo a dzisiaj nie interesuje ich zachowanie. SSN potrzebny jest mi jedynie do dolaczenia do spolki w USa i papierologi z tym zwiazanej.

Mysle ze zostali zatrzymani bo prawdopodobnie "jakis polak" pomogl im uzyskac ssn.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...