Jump to content

kod na ostatniej stronie ds-156

Recommended Posts

czesc mam taki problem wypelnilem ds-156 wszytsko ladnie pieknie ale wydrukowałem sobie to wszytsko no i na ostatniej stronie zonk ten kod który tam ma być jest jakiś strasznie dziwny i zamazany. nie wiem czy to rzeczywiście tak ma wygladac czy nie bardzo. dla pewności wypełniłem ds'a jeszcze raz no i to samo, próbowałem też na innej przeglądarce i beż skutku widocznie tak ma byc a jeśli nie to proszę o jakąś rade, bo moj termin wizty u konsula zbliża sie wielkimi krokami :D

licze na pomoc ;) dzieki

no tak na laserowce drukuje ale nie w tym problem chodzi mi o to ze po tym jak ds z postaci on-line transformuje sie do pdf'a i tam to juz jest jakies zamazane i dziwne w ogole kodu kreskowego nie przypomina

Ten kod tak właśnie ma wygladać, troszkę dziwnie :D myślę, ze masz dobrze, ale o tym przekonasz się dopiero w ambasadzie, chwila napiecia, skanowanie i.......działa ;) jet ok :D

Dodam, ze moj był wydrukowany na atramentówce. I też bylo dobrze ;)

wiesz ten kod to nie jest taki jak na oopakowaniach prod.jest taki jak obrazek trojwymiarowy.. dziwny troche. ale nie ma zamazan....wiesz ja drukowlam na laserowej.. i bylo oki... sadze ze masz dobry ten znaczek..

powodzenia

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...