maciek Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 czesc mam taki problem wypelnilem ds-156 wszytsko ladnie pieknie ale wydrukowałem sobie to wszytsko no i na ostatniej stronie zonk ten kod który tam ma być jest jakiś strasznie dziwny i zamazany. nie wiem czy to rzeczywiście tak ma wygladac czy nie bardzo. dla pewności wypełniłem ds'a jeszcze raz no i to samo, próbowałem też na innej przeglądarce i beż skutku widocznie tak ma byc a jeśli nie to proszę o jakąś rade, bo moj termin wizty u konsula zbliża sie wielkimi krokami licze na pomoc dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
czeklin Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 cz tego nie trzeba czasem na laserowej drukarce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek Posted June 1, 2005 Author Report Share Posted June 1, 2005 no tak na laserowce drukuje ale nie w tym problem chodzi mi o to ze po tym jak ds z postaci on-line transformuje sie do pdf'a i tam to juz jest jakies zamazane i dziwne w ogole kodu kreskowego nie przypomina Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarou Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 sprobuj isc do kolegi i zobacz czy u niego bedzie to samo albo zainstaluj nowego pdf'a pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biedronka Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 na tej ostatniej stronie to "cos "wyglada jak mozaika, tak ma byc, ja drukowalam na drukarce atrament. i bylo okey Z pozdr, Aga Link to comment Share on other sites More sharing options...
moniaa Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 hej widze ze moja mala pomylka "w ogole" stala sie baaaardzo popularna to juz ktorys post gdzie spotykam sie z "w ogole" Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiola Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Ten kod tak właśnie ma wygladać, troszkę dziwnie myślę, ze masz dobrze, ale o tym przekonasz się dopiero w ambasadzie, chwila napiecia, skanowanie i.......działa jet ok Dodam, ze moj był wydrukowany na atramentówce. I też bylo dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 wiesz ten kod to nie jest taki jak na oopakowaniach prod.jest taki jak obrazek trojwymiarowy.. dziwny troche. ale nie ma zamazan....wiesz ja drukowlam na laserowej.. i bylo oki... sadze ze masz dobry ten znaczek.. powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek Posted June 2, 2005 Author Report Share Posted June 2, 2005 no to super czyli wszytsko jest ok i niepotrzebnie sie stresowałem dzieki wielkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
simek Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Mozna DS-156 na atramenwowce?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.