janek_zet Napisano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2013 Witam, czy ktoś z Was może wie, czy Zaświadczenie o niekaralości może być odebrane z lokalnego Punktu Informacynego KRK, czy musi być przysłane z Warszawy? I jak to jest z tymi oryginałami dokumentów? Czytam, że trzeba wysłać oryginał i kopię. Czy na rozmowę w Warszawie również trzeba przynieść oryginał? Szukałem informacji na ten temat na forach. Nie doszukałem się niczego aktualnego, z tego roku. Może ktoś mógłby podzielić się doświadczeniem. Pozdrawiam
Dejmos Napisano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2013 Na rozmowę w sprawie wizy imigracyjnej wziąłem zaświadczenie z Krakowa i było OK.
jkb Napisano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2013 Z dowolnego miejsca jest OK, bo odpytywana jest centralna baza.
janek_zet Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2013 Wielkie dzięki! a do NVC mam wysłać oryginał? czy tylko na rozmowę oryginał? czy też powinieniem wytąpić o dwa zaświadczenia?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.