Skocz do zawartości

prezent dla pracodawcy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jadąc do pracy w USA w dobrym tonie jest dać pracodawcy jakiś prezent ze swojego kraju. Ale jaki?? Myślałem o tym, żeby kupić polską wódke, podobno żubrówka robi tam furore, ale nie wiem czy to dobry pomysł. A Wy co sprezentujecie swojemu pracodawcy??

Napisano

Jesli jedziesz po raz 1 do pracodawcy, to niekoniecznie musisz brac jakis prezent. Ja w zeszlym roku 1 raz lecialam,wzielam wodke, ale jakos tak glupio bylo dac na dzien dobry ta wodke czlowiekowi, ktorego nie znam i nie wiadomo czy np. nie jest abstynentem ;) I w koncu i tak zmienilam prace i wodke dalam ostatniego dnia szefowi z tej drugiej pracy-nalezala mu sie ;) Najlepiej spytaj sie ludzi, ktorzy byli juz o Twojego pracodawcy (jesli takich znasz),czy dawali przy 1 spotkaniu prezent,czy nie. Pozdrawiam :D

Napisano

Nie slyszlam o takim dawaniu prezentow i nie moge sobie tego za bardzo wyobrazic. A z wodka, to rzeczywiscie nigdy nie wiadomo, czy taki prezent sie komus kogo nie znamy spodoba, czy moze go oburzy.

Napisano

prezent mozesz dac ale jak bedziesz wracac do Polski!!przez czas jak bedziesz pracowac poznasz szefa i zobaczysz co lubi!!wiec lepiej sie wstrzymaj!!radze dac pod koniec pobytu!!a jak trafisz w gust to badz pewna ze zaprosi Cie za rok do pracy!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...