cristinayang Napisano 5 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2013 Hej, czy ktoś zna/ma namiary na dobrego prawnika zajmującego się "sprostowaniem" przesiedzenia wizy? Pzdr
jkb Napisano 5 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2013 A co masz na myśli poprzez sprostowanie? Bo wiza przesiedziana to wiza przesiedziana, więc sprecyzuj o co Ci chodzi.
primrose1321 Napisano 5 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2013 = brak legalnego statusu = niezly klops..
Joyanna Napisano 5 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2013 Masz jakies podstawy do sponsorowania? na jakies visie byles? ile przesiedziana? jesli nie masz nikogo kto by cie sponsorowal,tylko chcesz miec status legalny od tak to przykro mi,ale zaden prawnik ci w tym nie pomoze.
cristinayang Napisano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 5 Lutego 2013 bylam na j1, firma sponsorująca mnie wyrzucila, nie powiadomili mnie o anulowaniu wizy - przesiedziałam 3 miesiace, nie mam bana, ale boje sie ze mnie zawrócą na lotnisku.
cristinayang Napisano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 5 Lutego 2013 zarzucili mi, ze nie zrobilam "check-in" i powiadomili mnie o tym, jak juz rzekomo było za późno. Najpierw po rozmowie telefonicznej wysłali mi potwierdzenie, wszystko było ok, natomiast po kliku dniach napisali, ze moja akceptacja była błędem i że POWINNAM wrócic do kraju.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.