Skocz do zawartości

Wniosek B-2

Gość Violonczela

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Violonczela
Napisano

Jak Ci powiedziano? - to wyznaczałeś spotkanie telefonicznie? - czy ja coś źle zrobiłam...? Ja umawiałam spotkanie; zakładałac profil (krok 4) i na panelu sterowania trzeba było wybrać link "wyznacz spotkanie" no i potem po kolei.., czyli nr paszportu, opłaty, DS-160... itd..

Czy ja gdzieś musze jeszcze dzwonić??

• Odpowiedzi 25
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Dobrze zrobiłaś jak masz ustaloną datę i godzinę :).... ja umawiałem się przez skype....profil tylko założyłem a wszystko inne typu rodzaj wizy, data , miejsce spotkania czy dodanie członka rodziny zrobiłem (zrobił pan konsultant) przez skype.... a po chwili wszystko ładnie było uzupełnione na profilu....

powiedziano tzn... ze od 1 marca mogłem nawet na 2 czy tam 3 marca zaraz mieć wizytę , że czas jest 1-2 dni do spotkania a nie 8 jak ja miałem:/ bo wolałem szybciej i mieć po sprawie...

Gość Violonczela
Napisano

do dobrze..,bo już się martwiłam.. :)

Termin mam wydrukowany (i inne) więc wszystko, wg mnie, jest ok.

A widzisz, jak ja wybierałam datę, to było dostępne od 11 marca ale godziny mi nie odpowiadały..

Jeszcze za bardzo nie rozumiem o co tu chodzi z tym miejscem odbioru dokumentów? (nie było tam możliwości wpisania tego miejsca).

Napisano

Bo już nie ma dhl jak kiedyś że do domu przynosili... wybierz sobie miejscowość do której masz najbliżej i po prostu sama tam odbierasz...z dowodem (na kartce którą dostałem z konsulatu pisze że mogą chcieć potwierdzenie spotkania zobaczyć ale wątpię...czyli najwyżej drukniesz sobie 2)...

A to może dalej tyle dni się czeka a Pan konsultant nie był doinformowany może hehe... jak nie umiesz zaznaczyć miejsca odbioru to przez skype sobie to zrób i uzupełnią Ci

Gość Violonczela
Napisano

zaznaczyłam miejsce odbioru Katowice, bo tam mam najbliżej. potwierdzenie też sobie wydrukowałam :)

Gość Violonczela
Napisano

a tak w ogóle, to dziękuję że podpowiedzi :) :) Pozdrawiam i miłego dnia

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...