mala2808 Napisano 6 Marca 2013 Zgłoś Napisano 6 Marca 2013 hej,przyjechalam do usa w maju we wrzesniu wyslalsmy wszystkie papiery bede bardzo wdzieczna jesli ktos mi napisze ile to jeszcze moze potrwac mniej wiecej ;-)
jkb Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 Hej, papiery wysyła się na różnych etapach całej procedury. Jakie dokumenty wysłałaś i gdzie? Pozdrawiam
mala2808 Napisano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 mam pozwolenie na prace I social,dostalam tez taki papier ze dostali wniosek o staly pobyt,hmm ciekawe co dalej I teraz cisza
jkb Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 Czyli wysłałaś dokumenty na AOS z K1, więc twój temat jest nieco mylący. Jeżeli nie będzie interview, to masz sporo czekania przed sobą, jakieś 6-9 miesięcy. Jestem w dokładnie takiej samej sytuacji - pozwolenie na prace i AP dostałem w drugiej połowie lutego.... Pozdrawiam
mala2808 Napisano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 o rozumiem bardzo Ci dziekuje za odpowiedz to nic innego nie pozostaje jak czekac super ale przynajmniej cos teraz wiem bardzo dziekuje.powodzenia.I rowniez pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.