PawelCA Napisano 20 Marca 2013 Zgłoś Napisano 20 Marca 2013 Witam wszystkich. Tak więc udało się, lece w lipcy do Nowego Jorku. Chciałbym się zatrzymać w hotelu Plaza, ten w którym nagrywano " Kevina w Nowym Jorku " Chciałbym sie dowiedzieć co nieco więcej o tym hotelu, czy może ktoś z was tam był? Może coś opowiedzieć o tym miejscu ? Mam zamiar zatrzymać sie na 3 tygodnie w tym hotelu.. Pozdrawiam
mpbc Napisano 20 Marca 2013 Zgłoś Napisano 20 Marca 2013 Witam wszystkich. Tak więc udało się, lece w lipcy do Nowego Jorku. Chciałbym się zatrzymać w hotelu Plaza, ten w którym nagrywano " Kevina w Nowym Jorku " Chciałbym sie dowiedzieć co nieco więcej o tym hotelu, czy może ktoś z was tam był? Może coś opowiedzieć o tym miejscu ? Mam zamiar zatrzymać sie na 3 tygodnie w tym hotelu.. Pozdrawiam Mają fajne śniadania, choć jak pamiętam płatne dodatkowo.
PawelCA Napisano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 20 Marca 2013 Wiem, że hotel nie nalezy do najtanszych
pacio177 Napisano 20 Marca 2013 Zgłoś Napisano 20 Marca 2013 Wiem, że hotel nie nalezy do najtanszych Poszukaj na booking.com , tam znajdziesz ceny , zdjecia i opinie
gal Napisano 20 Marca 2013 Zgłoś Napisano 20 Marca 2013 Moim ulubiomym zrodlem do tego typu info jest trip advisor http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g60763-d675616-Reviews-The_Plaza_Hotel-New_York_City_New_York.html
mpbc Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Napisano 21 Marca 2013 Wiem, że hotel nie nalezy do najtanszych :)/> Kwestia gustu, sam pewnie bym nie zapłacił z własnej kieszeni ale często człowiek jest zapraszany na sympozjum, wykłady czy konferencje i płacący jest ktoś inny. Hotel fajny ale troche w takim "starym" stylu... mnie zdziwily te płatne dodatkowo śniadania ... jak za pokój płaci się 1000 USD to te śniadania powinny byc w cenie...
PawelCA Napisano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 21 Marca 2013 Właśnie czegoś w takim starym stylu szukam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.