wislander Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Prawdopodobnie bede musial zmienic pracodawce i nie wiem, jak to dokladnie zrobic...Co na to fundacja i jakie formalnosci zalatwic??!!Jade z opcja SELF, wiec pracodawce sam wyszukalem, co chyba sprawia, ze nie powinno byc problemu-prawda??Prosze o pomoc-pozdrawiam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingan Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 musisz się z nim dogadać bo on za ciebie odpowiada jeśli jedziesz do niego pracować i to sprawa wyłącznie między wami Link to comment Share on other sites More sharing options...
darop Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 dokładnie tak jak napisał Mingan przede wszystkim musisz się dogadać najpierw z nim później, poszukać wstępnie drugiego, potem dogadać się ze sponsorem i gotowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
wislander Posted June 6, 2005 Author Report Share Posted June 6, 2005 sprawa wyglada-na szczescie...Z dogadaniem sie z nim problemu nie bedzie najmniejszego...Z nowa praca problemu nie bedzie takze, ale co na to fundacja, jesli przez 48h nie zdaze im maial wyslac z wpisem od pracodawcy, ze dotarlem...O to mi chodzi... I co to znaczy , ze za mnie odpowiada i przed kim???!!!Prosze o dalsze wskazowki:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.