c4r0 Napisano 6 Marca 2014 Zgłoś Napisano 6 Marca 2014 Wow, z liceum prosto do Orange County - nieźle, nic tylko pogratulować Powiedz czy coś się zmieniło od stycznia.
Misuzu Napisano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 6 Marca 2014 Dzięki szczerze mówiąc nigdy nie spodziewałam sie ze będę sie starać o USA No a od stycznia co sie zmieniło... Poszły papiery o aos a tak to nic tzn nie wiem co masz dokładnie na myśli
c4r0 Napisano 6 Marca 2014 Zgłoś Napisano 6 Marca 2014 Nie wiem co to aos, a na myśli miałem to czy na przykład znalazłaś już pracę, byłaś w jakichś ciekawych miejscach, zrobiłaś prawko itp.
Misuzu Napisano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 6 Marca 2014 A to nie. Aos to jest wlasnie aplikacja o GC i dodatkowo wysłałam aplikacje o pozwolenie na prace, dlatego tez prawka nie mge jeszcze zrobic i muszę z pewnymi rzeczami trochę poczekać W ciekawych miejscach byłam, trochę w okolicach los angeles, jeszcze nie w centrum, long beach, lagna beach trochę tych beach w okolicach. Byłam tez w kanionach gdzie pięknie było widać rozciągającej ie Orange coś ty aż do los angeles, ale to morze budynków aż sie w tym słońcu zlewalo. Piękne widoki. No i ogóle okolice pozwiedzalam trochę
severus.ka Napisano 22 Marca 2014 Zgłoś Napisano 22 Marca 2014 Ha, przez przypadek weszalm na Twoj temat i juz miałam napisac ze jasne ze mozna studiowac w US! ale juz widze ze sobie poradzilas pozdrowienia z Los Angeles
serafina Napisano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2014 Czy, mając zieloną kartę, warto aplikować na stanowisko rządowe pomimo iż jednym z wymogów jest posiadanie obywatelstwa lub bycie national?
c4r0 Napisano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2014 Jeśli jest wymóg którego nie spełniasz, to jaki w tym sens?
serafina Napisano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2014 Może ktoś miał takie doświadczenie? Posiadając jedynie GC został zaproszony na rozmowę. Przecież różnie może być
KaeR Napisano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2014 Może ktoś miał takie doświadczenie? Posiadając jedynie GC został zaproszony na rozmowę. Przecież różnie może być Ludzie aplikuja na pozycję, które wymagają USC bez tego. Nikt Ci nie zabroni. Zatrudnić Cię pewnie nie zatrudnia.
serafina Napisano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2014 Ludzie aplikuja na pozycję, które wymagają USC bez tego. Nikt Ci nie zabroni. Zatrudnić Cię pewnie nie zatrudnia. Wiem że nikt mi nie zabroni z tego względu w pytaniu napisałam czy "warto" a nie czy "mogę" Może ktoś inny ma podobne doświadczenia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.