Bartolini Napisano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2013 Mój pierwszy temat, więc chciałbym przywitać wszystkich użytkowników. Skorzystałem z pomocy CCUSA tax service i otrzymałem niestety tylko połowę z zapłaconego podatku. Czy weszły jakieś nowe regulacje dotyczące zwrotu. Mam teraz pytania: Czemu nie otrzymałem pełnego zwrotu? (CCUSA Tax Service tłumaczy, że przysługuje zwrot jedynie do 3700 $) Czemu przy korzystaniu z innych firm ludzie uzyskują pełny zwrot? Czy macie jakiś pomysł co można zrobić, aby uzyskać resztę? , Ogólnie nie polecam CCUSA tax service, nie dość, że czekałem pół roku to nie informują na swojej stronie, ani w trakcie całej procedury, że istnieje jakiś limit. Z informacji zawartych na stronie wręcz posiada się wrażenie, że zwrot będzie w pełnej wysokości. Szczególnie w części dotyczącej opłat. PS. Biję się w pierś, że nie wypełniłem zwrotu podatku samodzielnie. Czuję się oszukany i wydaje mi się,że nie będę w staniu już nic z tym zrobić. ODRADZAM korzystanie z usług firmy CCUSA.
Rademedes Napisano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2013 Pytanie jest zasadnicze, ile zarobiles? Do chyba 3 lat mozna zlozyc korekte i uzyskac nalezny zwrot.
rysios Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2013 skontaktuj się z nimi http://zwrotpodatku.pl/ mega dobrą ma wiedzę to biuro
szary89.co Napisano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2014 mam tą samą sytuacje , otrzymałem tylko federalny bez stanowego :/ czy komuś udało się odzyskać ten stanowy??? (znajomi mieli podobne zarobki i otrzymali oba podatki :/)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.