Misuzu Napisano 26 Października 2013 Zgłoś Napisano 26 Października 2013 Jeszcze takie pytanie: wiem, ze nie muszę czekac na pierwszy pakiet od ambasady aby odesłać im gotowośc do rozmowy, ale co z drugim pakietem? Tam ma byc list z zaproszeniem na rozmowę podobno i czy on będzie konieczny na interwiev? CZy powinnam na niego czekać czy moge iść na rozmowę bez niego? Zobaczymy co mi przyślą w pierwszym pakiecie, bo po tych zmianach to sie porobiło. Niby ds156 i 156k nie jest juz wymagane, ale na stronie amabasady podejrzewam sa stare informacje i nadal karza przynieść ds 156 i 156k. Jesli chodzi o odesłanie ds230 to też trzeba to zrobić. Niby nie a niby tak., powinni lepiej aktualizowac te strony. No, ale za niedługo powinien mi dojść pakiet, bo już jest READY.
Magda10 Napisano 26 Października 2013 Zgłoś Napisano 26 Października 2013 Ja nie czekalam na zaden pakiet. Dostalam ten pakiet jak juz wize mialam w reku. Jak masz wszystkie dokumenty gotowe to mozesz sie umawiac na rozmowe.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.