KaeR Napisano 25 Maja 2013 Zgłoś Napisano 25 Maja 2013 A jak to wyglada z paypal? Można może o tym pomyśleć, choć nie wiem dokładnie za dużo o tej formie. Po pobieżnej lekturze, płacisz 1% od kwoty. A jak wpłaci na paypal? Trochę trzeba poprzenosić pieniądze, jeśli się używa paypal, bo w sumie będzie wysyłał do siebie... Send money jest np. do przyjaciół i rodziny.
c4r0 Napisano 26 Maja 2013 Zgłoś Napisano 26 Maja 2013 PayPala nie można połączyć z kontem walutowym w Polsce, więc NIE DA SIĘ wypłacić z niego USD. W Polsce da się tylko wypłacić złotówki po przewalutowaniu, na normalne złotówkowe konto.
asdra Napisano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2013 Polecam spróbować jednego z kantorów internetowych listę można znaleźć na różnych porównywarkach, np. strefawalut.pl
c4r0 Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2013 W poście #9 pisałem jakie miałem doświadczenia z takim kantorem.
mi0706 Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2013 A próbował, ktoś przelewu z konta Citibank w USA na konto CitiBank w Polsce?
mi0706 Napisano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2013 Wysłałem maila do Citibanku w Stanach i dostałem taką odpowiedź: "I would like to inform you that Citibank Global Transfers(CGT) is a funds transfer service available to all U.S.customers with a U.S. based Citibank account for thepurpose of sending funds from Citibank accounts to otherCitibank accounts in the U.S. and outside U.S.There will be no fee for this transfer."
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.