Skocz do zawartości

Oplata Za Wize

kiarka87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czesc dzis wydrukowalam sobie druk do banku pocztowego zeby zaplacic za wize, mialam troche z tym problemow ale udalo sie, ale nie bardzo mi ten druk sie podoba, ogolnie odbiorca jest Citi Bank N.A. London, zamiast numeru konto jest sporo xxxx, i nakoncu "Tytulem"- DoS oplata VISA, i nie wiem czy to sie wszystko zgadza poprostu nie chce kasy wplacic komus innemu, bo myslalam ze kase trzeba wplacac na konto ambasady w wawie a nie gdzies do londynu,, czy ktos ostatnimi czasu placil w banku i moglby mi pomoc?:) oczywiscie wszystko sciagalam ze strony ambasady,a druk sciagany byl ze strony www.ustraveldocs.com

• Odpowiedzi 28
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

ale to nie tylko te xx mi sie nie podobaja tylko miejsce przelewu czyli Londyn, nie powinna byc warszawa itp? poprostu mi to nie pasuje, za duzo stresu i nerwow, badania zalatwilam w pt w krk bezproblemowo i teraz sie stresuej zeby wszystko bylo dobrze =/

Napisano

Jeżeli wygenerowałaś kwit z w.w. strony i masz numer opłaty, to musi być dobrze. Ja tego nie robiłam przez bank pocztowy, bo nie chciałam z taką gotówką jechać przez miasto, stać może w kolejce nie wiem jakiej i w ogóle się tak fatygować, skoro mogę zrobić opłatę w minutę nie ruszając się z krzesła przed komputerem :P

Napisano

na tym formularzu nie widze zadnego numeru oplaty...kilka linijek jakis z danymi banku waznoscia papierku i kwota do zpalaty a pozniej pod spodem spore instrukcje

Napisano

Bo dostaniesz od banku pocztowego. Stempel zapewne będzie czy coś. Niech powie ktoś, kto ostatnio uiszczał opłatę :>

Napisano

chcac nie chcac weszlam sobie w zaplate przelewem i nie wiem jakim cudem odbiorca jest inny niz na druku ktory wydrukowalam...raczej placi sie w to smao miejsce? a nie sadze ze oplate mam wniesc do banku w londynie

Napisano

A dlaczego nie? A co Ciebie to interesuje, gdzie oni sobie trzymają pieniądze? ;) Wszystko się zgadza. Widać Bank Pocztowy w Polsce taką ma z nimi umowę, że tam przelewa wpłatę.

Napisano

poza tym mam jeszcze jendno pytanie, na niby wydrukowanym przezemnie potwirrdzeniu wplaty za u.s. visa pisze ze po uiszczeniu oplaty wizowej nalezy wejsc na strone www.ustraveldoc.com i wpisac unikalny numer indentyfikacyjny z pokwitowania, tylko ja kompelnie ni moge znalesc gdzie niby mam to wpisac

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...