Nalesnick Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2013 Skoro tu tak dziewiczo to rozpoczynamy. Zaczne od wstawienia filmiku z ladowaniem w Seattle. Potem bedzie jakas relacja i troche fotek.
Gość Violonczela Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2013 Skoro tu tak dziewiczo to rozpoczynamy. Zaczne od wstawienia filmiku z ladowaniem w Seattle. Potem bedzie jakas relacja i troche fotek. Świetnie, więc czekamy na pozostałe fotki A tak w ogóle, to swobodnie mogę nagrywać w samolocie? Nikt z personelu nie zwrócił Ci uwagi, różnie to bywa...
Nalesnick Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2013 telefonu nie mozna uzywac ale jesli jest offline to chyba nie ma znaczenia a nagrywalem w sumie z pol godziny wiec nie zauwazylem by ktos cos zle na to patrzyl
KaeR Napisano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2013 Offline nie offline według przepisów nie można podczas lądowania. Czepiaja się kindla i nawet jak mam słuchawki w uszach z wyłączonym iPodem.
uga Napisano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2013 Muszę się tutaj odezwać (o przymus wewnętrzny chodzi, rzecz jasna) Mieszkałam w Seattle parę dobrych lat, absolutnie uwielbiam to miasto! Mam tysiące zdjęć, jeszcze więcej wspomnień, przyjaciół, znajomych. Teraz prawie co roku jeżdżę w krótkie odwiedziny, bo Seattle zawsze dobrze mnie nastraja. Miłego pobytu!
Nalesnick Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2013 a dziekuje galerie chyba zrobie na miejscu a tu ewentualnie wrzuce filmik
Gość Violonczela Napisano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2013 super!!, bardzo podobają mi się te góry, szerokie drogi jestem pod wrażeniem.... A mam nadzieję, ze będę pod jeszcze większym, gdy będę mogła to wszystko zobaczyć, poczuć... za 2 tygodnie... Pozdrawiam
Nalesnick Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 to jeszcze widok ze Space Needle - Seattle
mariano85 Napisano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2013 hej potrzebuje tani hostel/hotel w centrum, mozecie cos polecić? albo strony gdzie szukac?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.