spicyvanilla Napisano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2013 Proszę o pomoc: czy Zaświadczenie o Niekaralności można uzyskać wyłącznie z sądu w Warszawie czy też można skorzystać z Punktu Informacyjnego Krajowego Rejestru Karnego bliższego mojemu miejscu zamieszkania (Łódź)? Z góry dziękuję.
tapeta999 Napisano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2013 Z Krajowego Rejestru Karnego np. w Łodzi.
freja Napisano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2013 kazdy sad ci to da, nie ma rejonizacji w tym zakresie.
spicyvanilla Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2013 dzięki, już mam a gdyby ktoś załatwiał to w Łodzi, to informuję, że punkt KRK został z ul. Kościuszki przeniesiony do sądu na ul. Pomorskiej 37.
Magda4321 Napisano 18 Lutego 2016 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2016 Witam, ja również zwracam się z pytaniem w sprawie zaświadczenia o niekaralności do wizy K1 ale z Wielkiej Brytanii. Przepracowałam tam ponad rok. Czy ktoś z Was wie, skąd uzyskać takie zaświadczenie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.