tissaya Napisano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2005 czy jadac do Meksyku trzeba miec jakąś wizę,czy wystarczy amerykańska j-1?
dagmarcia Napisano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2005 Nie, Polacy nie potrzebuja wizy do Meksyku.
dagmarcia Napisano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2005 No problem. A przy okazji - odradzam Tijuane - bylam tam tydzien temu i nie bez powodu nazywaja to miejsce "City of broken dreams" - ludzie ktorzy ciagna z calej Ameryki Poludniowej z nadzieja na amerykanski sen, wlasnie tam koncza swoja podroz. Nie liczac tych, ktorzy probuja przebic sie na druga strone nielegalnie. Straszna nedza i nieprzyjemne widoki... Zreszta ktos juz chyba o tym pisal kiedys na forum. Pozdrawiam swiatecznie, choc troche smutno z wyludnionego Londynu...
tissaya Napisano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2005 wiec..jesli..ktos chce zobaczyc Meksyk-tak..troche:) jakie miejsca polecasz? pozdrawiam z zalanych Beskidów;)
dagmarcia Napisano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2005 Oj, Meksyk jest wielki a ja niestety nie zdazylam zobaczyc nic wiecej poza Tijuana wlasnie. Tak to jest, jak sie odklada rzeczy na ostatnia chwile... Bliska mi osoba byla niedawno na Jukatanie, wrazenia podobno fantastyczne...
KB Napisano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2005 Moj maz i ja tez myslimy o jakims dobrym i bezpiecznym hotelu na Jukatanie, ale poki co to czekamy na interview i nie wiadomo kiedy bedziemy sie mogli ruszyc. Tez mam straszna ochote na Meksyk.
Jarek1122 Napisano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2005 Moj maz i ja tez myslimy o jakims dobrym i bezpiecznym hotelu na Jukatanie, ale poki co to czekamy na interview i nie wiadomo kiedy bedziemy sie mogli ruszyc. Tez mam straszna ochote na Meksyk. A daleko to jest od Tijuany ? Właśnie miałem w przyszłym roku tam jechać troszke mnie zniechęciliście.
dagmarcia Napisano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2005 A po co bezpieczny hotel na Jukatanie? Tam trzeba wynajac auto i ruszyc w droge! Jest tyle rzeczy do zwiedzenia, strasznie zaluje, ze nie pojechalam jak byla okazja...
dagmarcia Napisano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2005 A daleko to jest od Tijuany ? Właśnie miałem w przyszłym roku tam jechać troszke mnie zniechęciliście. :smt040 :smt040 :smt040 Tu masz mapke: http://www.shunya.net/Pictures/Mexico/mexico-map.jpg Wskazowka: Tijuana lewy gorny rog, Jukatan prawy dolny, zaraz kolo Gwatemali.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.