KaeR Napisano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2013 I tak wczesniej skoncza sie baterie Chyba, że jest gniazdko, ale w delcie chyba nie ma.
Big Napisano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2013 Nie mialem jeszcze przyjemnosci... ps. ewentualnie masz nowego MacBook Air - bateria 12h.
juliankax Napisano 12 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2013 Nie mialem jeszcze przyjemnosci... ps. ewentualnie masz nowego MacBook Air - bateria 12h. Etam, macbook, mam swojego i nie zamienię go na żadnego innego. 6 godzin mi starczy , potem będę czytać książkę
Nalesnick Napisano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2013 a w samolocie bylo wlasnie pewnie jakies 23stC poduszki i kocyka nawet nie rozpakowalem chociaz kocyk nie byl zbyt gruby lecialem w jeansach i w koszulce z krotkim rekawem i bylo ok, no tylko moze dodam ze nie spalem o wifi cos tam mowili ze jest ale nie sprawdzalem w tym airbusie co lecialem gniazdka pradowego ani usb niestety nie bylo reszte koledzy wyjasnili co do zas mojej opinii o liniach to niestety nie mam zadnego porownania ale tez i zadnych zastrzezen nie spotkalem sie ani z nieuprzejmoscia ani z zagubieniem bagazu takze z czystym sercem moge ich polecic
Big Napisano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2013 Ja zawsze zachodze w glowe, co za inteligent steruje temperatura w samolocie i jakie sa wytyczne danej linii.
Big Napisano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2013 Niech poleci LOT-em - satysfakcja gwarantowana!
juliankax Napisano 15 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2013 Hahaha właśnie o co chodzi z tym Lotem? XD Wszyscy tak na niego narzekają
jkb Napisano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2013 Przelec sie. Dokładnie. Ale koniecznie lotem międzykontynentalnym
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.