AgnieszkaS Napisano 3 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2013 Ok, poprzedni post juz nie jest wazny, sprobowalam wlasnie z przedlagarka internet explorer i zadzialalo Dziekuje za pomoc z platnoscia
AgnieszkaS Napisano 3 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2013 Zrobilam ta oplate ale potwierdzenie wyglada jakos inaczej, jest inny odbiorca niz pokazany w przykladzie na stronie Odbiorca przelewu: CGI Polska 8217500009000000002089XXXX Raiffeisen Bank Polska Obok podane sa moje dane A nastepnie informacje o platnosci: 792,00 PLN 4582... - to bedzie zapewne numer potrzebny do umowienia sie na rozmowe K - Fiancee or Supouse of U. Czy to jest poprawne, na stronie ustraveldocs.gov gdzie sa te informacje o platnosciach maja calkowicie inny wyglad potwierdzenia, Najpierw jest odbiorca przelewu: Stanley Associates, z siedziba w fairfax, Nastepnie jest konto odbiorcy, ktore jest zgodne z tym co mi sie wyswietlilo I dalej informacje o platnosci, ktore sa tez poprawne Nie wiem co mam z tym zrobic, czy o jest poprawne czy to potwierdzenie zaplaty zabiera sie ze soba na rozmowe, czy jest tylko potrzebne do umowienia sie na rozmowe?
spicyvanilla Napisano 3 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2013 poprawne. numer jest tylko do umówienia rozmowy potrzebny.
AgnieszkaS Napisano 3 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2013 poprawne. numer jest tylko do umówienia rozmowy potrzebny. No to super, bo zaczelam sie denerwowac ze zrobilam cos niepoprawnie Dzieki wielkie za odpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.