xyz6 Napisano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2013 Witam, wybieram się w przyszłym roku na program W&T z jednym z tych biur. Początkowo lepsze wrażenie wywarło na mnie CCUSA, ale na chwilę obecną dowiedzieć się od nich czegoś konkretnego graniczy z cudem, zaś Almatur wykłada wszystko jasno, bez żadnego zbędnego kombinowania. Może macie jakieś doświadczenia z tymi biurami, które bardziej polecacie? Na tutejszym forum widnieje kilka nieprzychylnych opinii o CCUSA, zaś o Almatur pustki ;P Z góry dziękuję za każdą opinię. Pozdrawiam.
coldsauce Napisano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2013 Ja korzystalem z biura almatur w 2006 r. i smialo moge polecic....wszystko ladnie zorganizowane + elastycznosc w dostepie do stanowisk u docelowego pracodawcy ktore w PL byly niedostepne...takze polecam..Program .W&T 2006 Orlando, FL.
lochraven Napisano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2013 Ja korzystałem z usług Almaturu (biuro w Łodzi) w 2010 r. i nic złego o nich nie mogę powiedzieć. Nie to, że jakieś fajerwerki, ale wszystko było załatwione solidnie i zgodnie z umową, bez żadnych przykrych niespodzianek.
rysios Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2013 jechałem z ccusa i znam setki osób które jechały z ccusa więc zadaj konkretne pytania, ccusa ma reprezentantów w całej polsce więc tekst że ciężko dowiedzieć się coś konkretnego jest słaby podzwoń po biurach, zrób sobie xls i porównaj ceny i tyle
evi1988 Napisano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2014 Jak ja dzwoniłam do Almaturu żeby się dowiedzieć o konkretne oferty w listopadzie to pan kazal mi czekac z 10 minut przy telefonie zanim sprawdzil jakie ceny beda miec w tym roku, co sie zreszta okazaly najwyzsze sposrod biur. Po czym jak pytalam zeby mi omowil szczegoly oferty w Grand Canyon tp stwierdzil, ze bedzie to praca nad morzem! totalny brak wiedzy to az sie boje jak oni obsluguja ludzi, ja bym sie bala zaufac. Z kolei ccusa jak organizowala sotkanie na sggw w warszawie to tez nie blyszczala wiedza. No i tam jest dosc szybka rekrutacja, ponoc zapisy tylko do grudnia bo nie ma miejsc na oferty. Przy czym wcale jakiejs rewelacji w ofertach nie ma, np zadnej Kalifornii. Dzis sprawdzlam strone innego biura BTC i tam maja w miare fajne oferty a jak dzwonilam to pani opowiadala o nich szczegolowo bo sama pare razy byla w usa
rysios Napisano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2014 w&t w CA nie ma sensu i każdy kto był to samo Ci powie:) zadzwoń do biura ccusa wtedy jeśli spotjanie nie spełniło oczekiwać albo po prostu się do BUWu przejdź, tam ejst ccusa
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.