KasiaHania Napisano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2013 Witam, dzis odkryłam ze do mojej koszulki z dokumentami (akty urodzenia, zaświadczenie o niekaralności) dostał się płyn z Baniek mojej córci bo ona oczywiscie schowała go tam gdzie mama chowa ważne rzeczy....generalnie pieczątka gdzie jest podpis Pani urzędniczki rozmyła się widnieje tylko : data stemplowana ,napis stemplowany "nie figuruje data w kartotece KRK" oraz Ministerstwo sprawiedliwosci czy w zwiazku z tym mam od nowa zgłaszać wniosek o ten dokument? bo tak naprawdę rozmyła się pieczątka osoby która to wystawiała, podpis tej osoby dalej widnieje....
Malgorzata77 Napisano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2013 Witam, dzis odkryłam ze do mojej koszulki z dokumentami (akty urodzenia, zaświadczenie o niekaralności) dostał się płyn z Baniek mojej córci bo ona oczywiscie schowała go tam gdzie mama chowa ważne rzeczy....generalnie pieczątka gdzie jest podpis Pani urzędniczki rozmyła się widnieje tylko : data stemplowana ,napis stemplowany "nie figuruje data w kartotece KRK" oraz Ministerstwo sprawiedliwosci czy w zwiazku z tym mam od nowa zgłaszać wniosek o ten dokument? bo tak naprawdę rozmyła się pieczątka osoby która to wystawiała, podpis tej osoby dalej widnieje.... Pewnie do ambasady pójdziesz z córeczką, myślę że wtedy wytłumaczysz co się stało i nie będzie problemu... Ważne, że widać "Nie figuruje" oraz twoje dane. Szkoda żebyś jeszcze raz musiała po to iść, w tych opłatach można utonąć Ale niech się jeszcze inni wypowiedzą.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.